AmirsaccVIP Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Cześć! mam pytanie o jakim serwerze zawsze marzyliście lub chcieliście aby ktoś taki stworzył?Chodzi mi o jakiś oryginalny pomysł a nie wojny gildi lub pvp..Coś czego jeszcze nikt nie wymyślił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MPCRazor Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 DeathRun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YeahBunny123 Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 DayZ + bronie z autorskim texturepackiem, RPG lub RP z modami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoNewbie Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Deathrun z wieloma mapami znanymi z cs 1.6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrolMieszkoIII Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Wydaje mi się, że jeśli Ty wychodzisz z chęcią stworzenia serwera, to Ty również powinieneś napisac co jesteś w stanie zrobic. Bo w końcu mogę Ci napisac, że najchętniej zagrałbym na serwerze, który polega dokładnie na tym samym co fifa, tylko, że minecraft... I co jesteś w stanie zrobic takie coś? [pomysł wymyślony spontanicznie] Służę pomocą w sprawach związanych z grą FIFA WORLD- Masz problem? Pisz na PW! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AmirsaccVIP Opublikowano 23 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 @KrolMieszkoIIIRaczej by się nie dało bo jak byś zrobił zawodników? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrolMieszkoIII Opublikowano 24 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Przeczytaj jeszcze raz uważnie, to co napisałem. Służę pomocą w sprawach związanych z grą FIFA WORLD- Masz problem? Pisz na PW! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.