OmniPL Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 xxx Odnośnik do komentarza
OmniPL Opublikowano 23 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 ==================================== DODANIE HANDLU Z NPC DO SURVIVALU ================================ Odnośnik do komentarza
xMeziOr Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 No powiem Ci ze cos nowego dodales lecz to bardziej wyglada na RolePlay a nie Survival ale takie jest moje zdanie BTF - jakiego pluginu uzywasz do questerow, prac i do plecakow? Tylko nie pisz ze autorskie bo widzialem juz takie (moge sie mylc) Jesli sa to natomiast autorskie podaj kawalek kodu Pomogłem? Kliknij magiczny guzik - Lubie To Odnośnik do komentarza
OmniPL Opublikowano 23 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 No powiem Ci ze cos nowego dodales lecz to bardziej wyglada na RolePlay a nie Survival ale takie jest moje zdanie BTF - jakiego pluginu uzywasz do questerow, prac i do plecakow? Tylko nie pisz ze autorskie bo widzialem juz takie (moge sie mylc) Jesli sa to natomiast autorskie podaj kawalek kodu Questery- skrypt (Podobny do RPGquest, looknij sobie na MPC) Prace- skrypt (autorski) plecaki to plugin Backpack, (z spolszczeniem w skrypcie ;d) Odnośnik do komentarza
xMeziOr Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Questery- skrypt (Podobny do RPGquest, looknij sobie na MPC) Prace- skrypt (autorski) plecaki to plugin Backpack, (z spolszczeniem w skrypcie ;d) Mozesz podac linka do tego sk na zadania? Kraza pogloski ze 1 taki bardzi serwer obciaza :/ Prace - autorski mam nadzieje ze dopracowany i brak w nim buggow Plecaki - podoba mi sie innowacja z powiekszaniem slotow Licze na wiecej dodatkow na serwerze z waszej strony Pomogłem? Kliknij magiczny guzik - Lubie To Odnośnik do komentarza
OmniPL Opublikowano 23 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Mozesz podac linka do tego sk na zadania? Kraza pogloski ze 1 taki bardzi serwer obciaza :/ Prace - autorski mam nadzieje ze dopracowany i brak w nim buggow Plecaki - podoba mi sie innowacja z powiekszaniem slotow Licze na wiecej dodatkow na serwerze z waszej strony Prosze bardzo RPGquest: http://www.mpcforum.pl/topic/1101028-adlaautorskiabuildaskriptapla-rpgquest-questy-u-wiesniakow-na-serwerze/ Mam nadzieje że wbijesz na serwa ;d A co do obciazenia, to jak narazie nie widze problemów stałe 20TPS . poza tym chciałem zastapic pluginem ale żaden jest tak rozbudowany, żeby np. liczbyc wykopany kamień, lub sciete drewno Odnośnik do komentarza
xMeziOr Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Prosze bardzo RPGquest: http://www.mpcforum.pl/topic/1101028-adlaautorskiabuildaskriptapla-rpgquest-questy-u-wiesniakow-na-serwerze/ Mam nadzieje że wbijesz na serwa ;d A co do obciazenia, to jak narazie nie widze problemów stałe 20TPS . poza tym chciałem zastapic pluginem ale żaden jest tak rozbudowany, żeby np. liczbyc wykopany kamień, lub sciete drewno Mam rozumiec ze ten skrypt jest jednorazowy - tylko 1 quester? :c Myslalem ze stworzysz np 10 npc'tow i kazdy bedzie mial po 5 - 10 questow a tu lipka troszke. Byc moze wbije :c Pomogłem? Kliknij magiczny guzik - Lubie To Odnośnik do komentarza
OmniPL Opublikowano 24 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 @ref Odnośnik do komentarza
OmniPL Opublikowano 24 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 ==================================== DODALISMY LOBBY HALLOWEN ================================ Odnośnik do komentarza
xMeziOr Opublikowano 24 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 ==================================== DODALISMY LOBBY HALLOWEN ================================ WoW!!! 2/10 To lobby to dobry zarcik :p Takie "cus" mozna zrobic w 5 min. Pomogłem? Kliknij magiczny guzik - Lubie To Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.