Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sie dzieje z dota?

!.Szymcio:*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wlasnie teraz zostlaem wyrzucony z gry bez mozliwosci wrocenia do niej ... ?? Wczoraj wywalilo mnie pare razy ... trzy dni temu bylo to spowodowane moim poleczeniem internetowym ale teraz wszystko jest w normie ;/

61093c6efb.png

Opublikowano

Cos sie dzieje z steam. Wczoraj dostałem bana w cs:go na 30 min bo w trakcie gry wyrzuciło mnie i nie mogłem dołączyć. Dzisiaj rynek steam nie działa. To ich wina trzeba czekać. 

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Mi sie zdaje ze za duzo Rankedow nawalam ... coz zaczyna mnie to wnerwiac powoli poniewaz tak jest przewaznie kiedy gram ranki xD Co najlepsze, nie mam jeszcze zadnego low prio hm

61093c6efb.png

Opublikowano

Mi sie zdaje ze za duzo Rankedow nawalam ... coz zaczyna mnie to wnerwiac powoli poniewaz tak jest przewaznie kiedy gram ranki xD Co najlepsze, nie mam jeszcze zadnego low prio hm

Raczej to nie od tego. Niektórzy grają po parę naście godzin dziennie i nic nie mają. Coś się dzieje bo dzisiaj też utraciłem połączenie w Docie i nie mogłem dołączyć. Wszędzie był net tylko nie na steam. Zalogować też ciężko wczoraj było. 

"Upadli powstaną"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...