ShevrillHD Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Czy jeśli będę grać z kimś duo który używa disablespells i będzie na mnie działać to czy dostane bana czy tylko on? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lamka^^ Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Bardzo możliwe, że ty + partner. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl221 Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Ty i twoje duo dostaniecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShevrillHD Opublikowano 22 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Ty i twoje duo dostaniecie a jeśli bez podświadomości by on to używał mojej w jednej grze to i tak mam dostać bana tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronz smurf Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 a jeśli bez podświadomości by on to używał mojej w jednej grze to i tak mam dostać bana tak? Twój duo nie dostanie.. to tak jakby Riot banował moich sojuszników bo im dałem ulta branda jako autoatak itp lol. a wykryć kto to robi łatwo : każdy objęty "mocą" ma bonus czyli "Q" Ashe tam gdzie blue, red itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcoly Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Ten, kto padł ofiarą takiego exploitu nie dostanie bana. Nie wysyła żadnych podejrzanych pakietów, w przeciwieństwie do używającego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShevrillHD Opublikowano 22 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Bo ten buff frost shot się pokazuje, czyli odrazu wiadomo, że przez ashe to nie mam się co bać tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShevrillHD Opublikowano 23 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 xxx ile jeszcze tym pospamujesz?, dwa na joduska.me tak trudno sprawdzić jak działa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.