jasio77 Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Siemka! Ostatnio, jak widzicie, lub nie widzicie (bo już na tym gównie nie gracie) na hiplayu osoby 9k+ ranku, posiadają skrypty, nawet KoKo o tym mówi bo to prawda, doszedłem do 13k ranka, więcej nie dojdę, bo wchodzą typy ze skryptami, nie mówię, że macro czy aury, bo hiplay ma boty które jak uderzysz np. 30 razy to daje automatycznego bana (a aura uderza nawet te niewidzialne boty, na tracerze można zobaczyć). I poszukuję jakiegoś obeznanego typka, który napisał mi takie skrypty, xxx , nie obchodzi mnie to, chcę pokazać, że każdy może takie mieć, a niech taki typek, sobie je wsadzi w 4 litery. Nie chcę być niewiniątkiem i dawać się takim. Będę bardzo wdzięczny osobom, które przynajmniej w 10% pomogą zrealizować mi ten plan! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykn2000 Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 to jest dobrze zrobione macro też tak mam, a skryptów na samo pvp nie ma jako takich, <mam skrypty na mniejszy knock, dużooo daje, automatyczna zmiana seta i większy knock dla przeciwnika> jak coś pw <możemy sie dogadać ale za free nie dam sorry > Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasio77 Opublikowano 6 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Dobra, mi tam już nie potrzebne, te czasy minęły. Temat do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.