Skocz do zawartości

Pomocy! Moja nagroda na koniec sezonu 4.

XerucuS

Rekomendowane odpowiedzi

Hej . Mam konto w LoLu, założyłem je na EUNE i cały czas tam grałem, ale niedawno przeniosłem się do Rosji(wtedy kiedy to było za darmo).

Na EUNE miałem (mam) golda,  40winów na rankedach drużynowych ( totemy zwycięskie zostałyby mi przyznane ) , a na RU jestem w silverze. I tutaj moje pytanie gdzie zostaną przyznane mi nagrody za koniec sezonu. Czy jeśli dostane to na Ru i się przeniosę z powrotem na EUNE to czy będę mieć nagrody za golda? Czy na obu serwerach dostane nagrody?
Dodam że moje konto tak jakby ciągle istnieje na tym serwerze EUNE. 

Sorry nie widziałem gdzie umieścić.

Silver na Rosji, a na eune nic czy nagrody za golda i gdy tam się przeniosę to będę je mieć?

Dostaniesz nagrody za taką ligę jaką będziesz miał na koniec sezonu - jak zagrasz sobie ten mecz po przeniesieniu i przydzieli Cię do golda to dostaniesz nagrody, jak do silvera, no to cóż, bywa...

Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc:

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum Pomocy! Moja nagroda na koniec sezonu 4.   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...