TaTuSDwX Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Witam. czy jest mozliwosc ustawienia braku sprzedla na manualu badz ustawieniu na sekwencji dokladnie jak ma wygladac skrzynia biegow ??? Dokladniej chodzi o to ze mam kierownice i p****y ( firmy xxx p****y hamulec i gaz) do tego mam preferowana do tej gry skrzynie biegow logitech g27 dziala podlaczona przez usb. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milian Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Poszukaj w opcjach. Jeśli nie ma tego w opcjach to nic nie zrobisz. Może pomoże ten film: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scientist. Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Spróbuj ją przekalibrować przez jej pliki ze sterowników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TaTuSDwX Opublikowano 23 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Spróbuj ją przekalibrować przez jej pliki ze sterowników. Tzn? bo trochu zielony w tym jestem ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scientist. Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Tzn? bo trochu zielony w tym jestem ;x W pliku ze sterownikiem kierownicy powinieneś mieć kalibracje, ja w swojej miałem - Logitech. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.