Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Telefony typu: Nova, Goclever, Vertis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie, co o nich sądzicie? Na oko dobre podzespoły mają, chodzi mi o telefony z quadcorem i 1gb ramu. Cena też niska. 
Tylko podobno nie ma google play przez co nie można korzystać aplikacji, to prawda? Tylko standardowe aplikacje działają?

Opublikowano

Zły dział - powinieneś napisać w Platformy Mobilne. Temat zostanie przeniesiony.

Telefony nie są złe, ale według mnie lepiej zainwestować w coś porządnego, już za 600 zł masz świetny telefon od Motoroli. A co do Sklepu Play, to zależy. Czasami mają, czasami nie, trzeba kontrolować.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Jeśli Ci chodzi jakie telefony sa dobre z tych no-name to ja polece Ci Alcatela jakość wykonania jest na znacznie wyzszym poziomie niż Samsung(ktorego tez posiadam) a zarazem jest dość tani ;3

Opublikowano

Alsratel, Overmaxy i GoClevery to syf. Pisałem już o tym tyle razy że.. szok. Wszystko osadzone na beznadziejnych podzespołach, mowa o Mediatekach i innych mediateko-podobnych produktach. W dodatku serwis GoClevera praktycznie nie istnieje, wysyłasz tam coś żeby wróciło w tym samym stanie. Dopóki marka nie wyrobi sobie dobrego zdania, to nie ma sensu się w nią pchać. Cyfry to nie wszystko, wiadomo 1GB ramu Quadcore ale co to są dokładnie za podzespoły to Cie nawet nie interesuje. 

lownfast

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...