saints Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Tak jak w temacie, co o nich sądzicie? Na oko dobre podzespoły mają, chodzi mi o telefony z quadcorem i 1gb ramu. Cena też niska. Tylko podobno nie ma google play przez co nie można korzystać aplikacji, to prawda? Tylko standardowe aplikacje działają? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Razeer123 Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Zły dział - powinieneś napisać w Platformy Mobilne. Temat zostanie przeniesiony. Telefony nie są złe, ale według mnie lepiej zainwestować w coś porządnego, już za 600 zł masz świetny telefon od Motoroli. A co do Sklepu Play, to zależy. Czasami mają, czasami nie, trzeba kontrolować. Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Kaczor Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Jeśli Ci chodzi jakie telefony sa dobre z tych no-name to ja polece Ci Alcatela jakość wykonania jest na znacznie wyzszym poziomie niż Samsung(ktorego tez posiadam) a zarazem jest dość tani ;3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
escaperz.lordm Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Alsratel, Overmaxy i GoClevery to syf. Pisałem już o tym tyle razy że.. szok. Wszystko osadzone na beznadziejnych podzespołach, mowa o Mediatekach i innych mediateko-podobnych produktach. W dodatku serwis GoClevera praktycznie nie istnieje, wysyłasz tam coś żeby wróciło w tym samym stanie. Dopóki marka nie wyrobi sobie dobrego zdania, to nie ma sensu się w nią pchać. Cyfry to nie wszystko, wiadomo 1GB ramu Quadcore ale co to są dokładnie za podzespoły to Cie nawet nie interesuje. lownfast Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.