marcell2k Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 HeyyyKupiłem sobie dodatek do black ops'a I dokładnie to Escalation.Pobrałem ze sklepu gdy wyswietliło mi się które mam pobrać wyświetlił mi się ten dodatek tylko jakby był powielony ze 6 razy z czego 2 yo były 2,3 GB a inne po 1.6 chyba i wybrałem 2,3 pobrałem zainstalowalem wchodze do gry odpalam zombie i pacze nie ma tej mapy co jest w tym dodatku ?? o co chodzi ! Odnośnik do komentarza
Raitmi Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 "Escalation", the second Call of Duty: Black Ops map pack, contains 5 all-new exceptionally varied maps; featuring 4 Multiplayer maps and an epic Black Ops Zombies experience with all-new playable characters. Odnośnik do komentarza
Aintence Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 na pudelku masz kod BLES xxxxx. pobierz ten dodatek ktory odpowiada twojej wersji. Odpisujesz na moj post? Dodaj @Aintence jesli chcesz abym go zobaczyl. Odnośnik do komentarza
marcell2k Opublikowano 22 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Dziękuje A gdzie dokładnie jest ten kod ? Odnośnik do komentarza
Aintence Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Kazda gra ma w tym samym miejscu ten kod Odpisujesz na moj post? Dodaj @Aintence jesli chcesz abym go zobaczyl. Odnośnik do komentarza
marcell2k Opublikowano 22 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Nie wiem co bym bez Ciebie zrobił ! Dzięki Ci ! Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.