Skocz do zawartości

Global

upgrade11

Rekomendowane odpowiedzi

[*]

[R]

[E]

[K]

[L]

[A]

[M]

[A]

[*]

post-670961-0-50553900-1413997070_thumb.png

Global Role Play - Serwer pełen przygód których nie zapomnisz nigdy, wciel się w wymyśloną postać którą będziesz pracował oraz

spędzał czas ze znajomymi, woził się samochodami oraz zakładał rodzinę jak w prawdziwym świecie!

Możesz założyć firmę, możesz kupić samochód a nawet samolot, lecz pamiętaj że musisz trzymać się regulaminu ruchu drogowego, inaczej

spotka cie kara!

Lubisz dużo przygód jesteśmy odpowiednim serwerem dla ciebie, dołącz do nas i zostać milionerem.

post-670961-0-51671200-1413997068.png

Serwer: Role Play

(Role Play - Jest to wcielenie się w postać fikcyjną która naprawdę nie istnieje tylko na serwerze)

White List: Od 31 Października 2014 roku, Do 30 Listopada 2014 roku

Pvp: Jest tutaj inna reguła, jeśli kogoś zabijesz zostajesz ukarany przez policje.

Start serwera 31 Października 2014 roku o godzinie 17:00

post-670961-0-38869000-1413997067.png

Dawno dawno temu w 1859 Roku pewien Astrofizyk założył miasteczko pod nazwą "Los Colins" które

na małą populacje szybko się rozwijało, budynki typu urząd miasta itp...

lecz w 1872 Roku dokładnie 21 Września wybuchła wojna w której miasto zostało całkowicie zrujnowane i nie

była nic po nim zbierać, Astrofizyk Bill Colins zmarł w 1892 roku, dokładna data jest nie znana.

Jego Pra pra pra pra wnuczek, po usłyszeniu tej historii postanowił na odbudowanie miasta, lecz nie miał pieniędzy na jego budowę, dlatego zbudował tylko część miasta, a resztę zostawił na rozbudowanie przez firmy które zostaną wkrótce założone przez nowych obywateli, otwarcie miasta jest w 2010 roku (2014).

post-670961-0-42526200-1413997066_thumb.png

Na serwerze są domy jak i urząd miasta i posterunek... lecz 6 osób które wygrają konkurs dostaną pieniądze na założenie firmy

którą będą musieli prowadzić i zatrudniać nowych pracowników

Między innymi aktualne firmy jakie można zakładać to:

Firma budowlana

Firma architektury wnętrz

Firma architektury zieleni i krajobrazu

Firma elektroniki

Firma materiałów budowlanych

Firma handlowa (Sklep różnych rodzaji)

Firma gastronomiczna (Restauracja itp...) 

Aby dostać swój pierwszy dokunemt musisz się udać do urzędu miasta i wyrobić go a jest to Dowód osobisty.

Aby kupić dom musisz udać się do urzędu miasta i wykupić posiadłość.

Aby założyć firmę musisz kupić w urzędzie miasta działkę i wykupić dokument firmy oraz zatrudnić do budowy siedziby firmy firmę budowlaną oraz zakupić

materiały do budowy firmy.

(Osoby które wygrały dostają już materiały oraz 400tyś $ na kupno działki i dokumentu firmy)

Każdego tygodnia zostaną pobierane podatki za dom oraz firmę i mieszkania, inaczej zostaną odebrane przez urząd miasta.

Aby posiadać samochód potrzeba prawa jazdy, aktualnie nie ma będą 30 Listopada.

UWAGA! Serwer działa na tym że macie miesiąc czasu na działanie firm, czyli osoby mogą brać kredyty i budować firmy aby się dorabiać itp..

na serwerze jest narazie mało budynków dlatego bo to wy macie miasto zasiedlić :)

FIRMA BUDOWLANA NIE ZAJMUJE SIĘ BUDOWĄ DRUG!

post-670961-0-44608100-1413997069_thumb.png

Konkurs na start serwera na 6 firm oraz 2 domy.

Każda osoba może brać udział lecz nie każda wygra !

Zadanie na konkurs...

Napisz podanie które będzie reklamować twoją firmę wraz z grafiką firmy (logo)

Pamiętaj żeby napisać czym się zajmuję i jak będzie działać i kto do niej będzie należeć...

możesz otworzyć nawet nabory do firmy

Szukamy na razie 100+ osób na start serwera aby nie było zamieszania!

Wzór na White List'e

Imię:

Proszę składaj cie podania ponieważ bardzo mi zależy aby był jak najszybciej start serwera!

11576_13_08_08_10_35_35.png

POSTY: [50] [100] [150] [200] [250] [300] [350] [400] [450] [500] [550] [600] [650] [700] [750] [800] [850] [900] [950] [1000]

Imię: Mateusz
Natomiast Nick: MaRsOnIx
Dlaczego ty?: Generalnie szukam czegoś co mnie "zaspokoi", nudzą mnie wszystkie serwery typu Survival+Frakcje a ludzie tworzą cały czas to samo, nie obiecuję, że będę tam grać cały czas wszystko zależy od rozgrywki i czy ona będzie zaspokajać moje wymagania i poczuję się jak w innej grze, grze z fabułą gdzie po prostu nie będę nudzić.

Imię: Dawid

Nick w Grze: DasiekPL
Dlaczego ty?: Poniewaz za duzo jest serwerow SV + Frakcje a wiadomo czlowiek zawsze chce sprobowac czegos nowego.Nie obiecuje ze bede gral codziennie poniewaz staram sie utrzymac jakies normy.Czasami moze walne jakas nocke ale to juz zalezy.A tak do rzeczy to zawsze szukalem jakiegos roleplay ktory jest dobry a zaciekawiles mnie swoja prezentacja mam nadzieje ze projekt wypali i serwer bd cie utrzymywac przez miesiace a moze i nawet lata. ^^

J4y6yuW.png

Sygnaturka by me za pomoca tutoriala

Imię:Krzysztof
Dlaczego ty?: Uważam że powinienem dostać się na ten serwer iż uwielbiam takie tryby,role play od zawsze był moją bajką gdy miałem koło 11 lat wkroczyłem na mój pierwszy serwer role play gdy zobaczyłem uroki tego o właśnie trybu, postanowiłem że nigdy nie opuszcze minecrafta właśnie z owego powodu,poza tym jestem ogarnięty w zasadach Role-play'a więc nie będzie trzeba mi niczego tłumaczyć,pozdrawiam. :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Dobra, jutro albo po jutrze zrobimy beta testy, bez WL!

Wszyscy mają wstęp na serwer, pamiętać jednak że jakiekolwiek odwalanie i psucie serwera jest karane! :)

Proszę śledzić temat!

11576_13_08_08_10_35_35.png

POSTY: [50] [100] [150] [200] [250] [300] [350] [400] [450] [500] [550] [600] [650] [700] [750] [800] [850] [900] [950] [1000]

Imię: Maciek (MachoNG)
Dlaczego ty?: Podoba mi się pomysł na serwer, lubię takie projekty, mam nadzieję, że wypali, a także jeżeli będzie trzeba postaram się jakoś wesprzeć projekt. Jestem osobą ogarniętą, która nie biega po serwerze i nie rozwala wszystkiego, da się ze mną dogadać, umiem wcielić się w klimat serwera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum Global   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...