reconnect Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Witam, Mam problem ponieważ no moim serwerze nie ma smoka i nie moge znaleźć pluginu który odpowiada za lvl który wypada po jego zabiciu, czas (co ile się spawni) itd. Czy może ktoś podać nazwę tego pluginu? Z góry dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Jeżeli chodzi o Smoka Kresu to się Spawnuje w Endzie. Jeżeli komendę to /spawnmob EnderDragon 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reconnect Opublikowano 22 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Wiem, że spawni się w endzie, ale chodzi mi o to żeby spawnował się automatycznie np. co 3 godziny i po zabiciu wypadła by mu 120lvl oraz pojawiałaby się wiadmomość na czacie kiedy się zespawnuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcell2k Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Nie spotkałem się jeszcze z takim pluginem. Myślę że ktoś mógł by Ci napisać taki skrypt i będziesz miał załatwione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rayso. Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 every 180 minutes: spawn a enderdragon Ten skrypt powinien działać, możliwe że będziesz musiał usunąć "a" przed słowem enderdragon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcell2k Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 every 180 minutes: spawn a enderdragon Ten skrypt powinien działać, możliwe że będziesz musiał usunąć "a" przed słowem enderdragon. Przypadkiem nie trzeba dodać gdzie on ma się spawnować ??? Wydaje mi się że tak i moge się mylić .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.