Skocz do zawartości

Jak wyccarowac sobie gre :P

MsDaniel55

Rekomendowane odpowiedzi

|

|

|

|

|  REKLAMA

|

|

|

|

Witaj!

Otóż dziś odkryłem buga z Brandem- Zamiast AA jest jego R. To działa jak jest ashe w teamie? WYMAGANA  ashe w teamie i jakaś postac zbugowana w odp. dodalem kto to moze byc np. brand. Jej pasywek SLOWU AA jest przekazany druzynie a brand-co za tym idzie- ma zamiast AA swojego R. Grajac wlasnie z taka postacią mozna wyccarować sobie rankeda soloQ.  Ja gralem z Andreovici to wlasnie on pokazal mi tego buga. Moj nick MsPatryk07. Oto potwierdzenie tego o czym mowie:

http://youtu.be/M0EL5D2Yhx0

Riot juz o tym  wie i zapewne jutro[23.10] lub pojutrze[24.10.14] wylacza tego bohatera [ashe]

fiora na 1lvl moze ultowac a CD wynosi 1s. Gragas ma ulti ci 10-15s, tf z aa zuca red card caly czas, fiddle z aa aktywuje efekt Q wiec moze byc op....

Można używać bo koleś od 21.10.14 gra już zbugowanymi postaciami i jakoś nie dostał bana :P a raczej wyzej i wyzej w lidze :P

Dodam, że fiora na 1lvl moze ultowac a CD wynosi 1s. Gragas ma ulti ci 10-15s, tf z aa zuca red card caly czas, fiddle z aa aktywuje efekt Q wiec moze byc op.... DODAM też, że w teamie musi być ASHE ABY TO ŚIĘ AKTYWOWAŁO

Można używać bo koleś od 21.10.14 gra już zbugowanymi postaciami i jakoś nie dostał bana :P a raczej wyzej i wyzej w lidze :P

Dodam, że fiora na 1lvl moze ultowac a CD wynosi 1s. Gragas ma ulti ci 10-15s, tf z aa zuca red card caly czas, fiddle z aa aktywuje efekt Q wiec moze byc op.... DODAM też, że w teamie musi być ASHE ABY TO ŚIĘ AKTYWOWAŁO

To jest skrypt z L#, a nie jakiś bug. Ta twoja Ashe cheatowała, dlatego tak się stało.

Metin2 prywatne serwery - Makarov i Double.

Metin2 PL - R3Double (Diumar)

NBA2k15 - double double.

90870124399819247371.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający forum Jak wyccarowac sobie gre :P   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...