usiox Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Witam użytkowników MPC forum. Mam problem z patchem LoL-a, a mianowicie podczas patchowania dochodzi mi do (zostaje tyle do pobrania MB ) i dalej mi nie pobiera ( prędkość to 0 ). Przeinstalowałem LoL-a-nie pomogło- dałem na skanowanie i naprawę uszkodzonych plików-nie pomogło- zrobiłem sterowniki- też nie pomogło. Niby pobiera w % ale co z tymi 278MB i prędkością 0?! Ma ktoś pomysł jak to naprawić?????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordeVasto Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Cierpliwość jest kluczem. Poczekaj nawet do 5 godzin, wszystko powinno ruszyć 99,9% użytkownikom to pomogło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeoSantos Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 a tym 0.1% co doradziliście ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
usiox Opublikowano 22 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 zedytowałem post przeczy taj jeszcze raz tak na pewność że mnie rozumiesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordeVasto Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 zedytowałem post przeczy taj jeszcze raz tak na pewność że mnie rozumiesz Może jeszcze raz napiszę bo chyba nie zrozumiałeś. Gdy patchowanie staje Ci w miejscu i pokazuje prędkość pobierania 0 to nic z tym nie rób. Po prostu nie wyłączaj patchera i poczekaj parę godzin. Gdy ten czas minie, wszystko powinno wrócić do normy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
usiox Opublikowano 22 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 dobra nie było tematu jest git ale zaraz będzie nowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.