polskapetarda Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 spatrioci.pl Sv+Gildie Typ serwera: : Survival+Gildie Rodzaj serwera: : Dedykowany Sloty: 40 Ip: 212.91.26.27:28558 Lub petarda.maxc.pl Potwory: Tak Zwierzęta: Tak PvP: Tak Premium: Nie Nether: Tak BialaLista: Nie PolskaPetarda Tajemnica Serwer na gildie z Powiekszaniem Itp. Serdecznie Zapraszam ! Generator by @KashtanPL FreeBulid [1.7.2] Ip :petardafb.maxc.pl Survivial+Gildie [1.7.x] Petarda.maxc.pl Odnośnik do komentarza
Piter172 Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Reklama nie zachęcająca do wbicia na serwer :/ ..... Odnośnik do komentarza
Manna;3 Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 na serwerze trochę graczy macie jednak mi się serwer nie podoba, widać że nie dopracowany, drop też taki dziki, na spawnie mało co jest ;\ Jeśli chcesz abym odpisał w temacie, oznacz mnie @Manna;3 ;-) Odnośnik do komentarza
polskapetarda Opublikowano 23 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 REFF up@ Drop dziki , tzn ? FreeBulid [1.7.2] Ip :petardafb.maxc.pl Survivial+Gildie [1.7.x] Petarda.maxc.pl Odnośnik do komentarza
polskapetarda Opublikowano 26 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 reff FreeBulid [1.7.2] Ip :petardafb.maxc.pl Survivial+Gildie [1.7.x] Petarda.maxc.pl Odnośnik do komentarza
FoQuseK Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Nie podoba mi się reklama, nic na niej nie ma.. Mało graczy na serwerze ( co potwierdza moją opinie o reklamie ) Spawn bardzo słaby, nic na nim nie ma i wgl nie nadaje się na survival. Z tego co zrozumiałem , a mogę się mylić to administrator ma drugie konto na którym gra co jest nie fer wobec innych graczy. Ogółem serwer słaby, 2/10 Nykeria.pl / 07.04.2016 / Metin2 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.