Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Battlefield 2 Patch V1.5

m4ly

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a wiec tak jak w opisie tamatu wicie cos o tym nowym patchu do bf'a ? wiem ze sa w nim dodatki EF i AF nowe pojazdy ^^, bronie :D i wiele wieleeeee innych ^^

no ale dobra ja chce wiedziec czy oplaca sie wgl. sciagac tego patch'a czy nie bo jak narazie to ja gram na 1.41

Opublikowano

każdego patcha się opłaca ściągać, zawsze jest to coś nowego oraz możliwość gry na serwerach rankingowych które w większości są już na nowy patch

Opublikowano

aha...spoko kumpel sciagnal tego patch'a i mu albo przez tego patcha albo ta gra ma za duze wymagania...xD spalila mu sie karta graficzna..;/ u mnie nie powinno byc zadnych problemow no ale..;p

czy na tym ptachu beda mogly wbic osoby z np.: patchem 1.41 ?

Opublikowano

to zależy od serwera. jeśli serwer wymaga patcha 1.5 to niestety ale nie, gdyż na serwie ludzie mogą mieć nowe bronie, pojazdy albo co innego czego nie było w patchu 1.41

Opublikowano

Mam problem gdyż mam bf'a patch 1.5 i gdy zmieniam w folderze bf'a defaultunlock by były bronie specjalne w signle to nic sie nie dzieje.

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...