Skocz do zawartości
  • 0

Brak zainstalowanego urządzenia audio

MrNoobeczQ

Pytanie

Witam, tak jak wyżej mam ten problem, odinstalowałem dzisiaj sterowniki bo mi nie działał mikrofon, kiedy chciałem zainstalować nowe, z internetu zrobiłem tak jak kazali, pobrałem, zresetowałem kompa i co? I pisze, że "brak zainstalowanego urządzenia audio" Dołączam screena  http://i.imgur.com/Yvp5og1.png.     Nie wiem o co chodzi, bo  

a) nie tylko, że nie wykrywa mikrofonu

b ) Nie ma jakiegokolwiek dźwięku

Jakieś sugestie? Dodam kilka informacji.

Windows 7 

Płyta główna: Gigabyte GA-H31M-DS2H (3 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR3 DIMM, Audio, Video, Gigabit lan

Prosiłbym o danie mi pasujących do mojego systemu i płyty sterowniki Audio, chce aby działał głos, jak i mój mikrofon...

Pozdrawiam.

4 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

taa, ukradną ci z pulpitu na screnie pliki osobiste i obrabują konto w cs pewnie ?

użyj Google czy bezpośrednio sobie wejdź na stronę Gigabyte ( www.gigabyte.com) do SUPPORTU tam masz wszystko dla swojej płyty ( wpisać model chyba potrafisz albo wybrać z listy ) , wystarczy wybrać system i zainstaluj WSZYSTKIE sterowniki do płyty

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum Brak zainstalowanego urządzenia audio   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...