Skocz do zawartości

Stare twarze wracają do gry!

Falem

Rekomendowane odpowiedzi

Starsze gwiazdy wracają do gry tworząc drużynę OldMen. 

Biorąc przykład z TongFu.Oldboys doświadczeni gracze z Chin założyli kolejną drużynę. 

Skład drużyny:

• BurNing
  • r0tk
  • xiao8
  • Lanm

Każdy gracz Doty interesujący się E-Sportem powinien znać te sławy. Ostatnia osoba w ich drużynie zostanie ujawniona na nowej stronie do streamowanie huomaotv po zakończeniu meczy pokazowego VG. Drużyna została założona dla fanów, a nie dla pieniędzy z turniejów . Wierzymy że na scenie będą walczyć z najlepszymi i coś osiągną. 

6986014139955271138521.png

Źródło:

http://www.gosugamers.net/dota2/news/28839-old-men-to-take-on-vg-in-showmatch

"Upadli powstaną"

To tak jakby powiedzieć po co pisać poradniki do doty jak już jest ich pełno na necie?

Albo po co dział dota jak już są inne fora o tej grze. 

Nie będziemy tylko robić newsów ale i artykuły i projekty. Na mpc jest wiele redakcji a dota ma bardzo dobrze rozwiniety e sport, wiec bedzie o czym pisac. 

"Upadli powstaną"

Więc się chociaż postaraj, bo po tym:

widać, że nawet nie postarałeś się poszukać polskiego tłumaczenia... http://www.dota2center.pl/blog/2014/10/12/valve-walczy-z-ddosami/ tutaj masz po polsku

Ten projekt to jest kpina. Zrezygnowałem z niego, ponieważ będą to prowadzić ludzie, którzy nie mają pojęcia o docie a co do dopiero o jej "świecie".

Powodzenia tobie życzę w redakcji i te artykuły to będzie kpina i osmieszenie. Nawet nie umiesz dać przecinka przed "ale".

Jednak nie zostawię tego bez echa.

I to jest przyszły moderator? Sorry zmieniam zdanie. Nie nadajesz się.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Ten projekt to jest kpina. Zrezygnowałem z niego, ponieważ będą to prowadzić ludzie, którzy nie mają pojęcia o docie a co do dopiero o jej "świecie".

Powodzenia tobie życzę w redakcji i te artykuły to będzie kpina i osmieszenie. Nawet nie umiesz dać przecinka przed "ale".

Jednak nie zostawię tego bez echa.

I to jest przyszły moderator? Sorry zmieniam zdanie. Nie nadajesz się.

Spokojnie w redakcji będzie na pewno korektor. Z ortografią problemów nie mam, lecz nieraz coś z interpunkcją. Nie można też od razu skreślać tego projektu  ja myślę, że nam się uda, ale to czas pokaże. Czemu mówisz że się nie nadaje po tak drobnym błędzie? Nikt tutaj polonistą nie jest i każdy ma prawo do błędu, bo jest tylko człowiekiem. 

"Upadli powstaną"

Taka rada: popisz trochę "do szuflady" zanim zdecydujesz się ośmieszyć...

Byłem już w redakacjach na mpc: komputerów, ca, gta, konsole i terraria. Zapytałem się Wujka czy to pisać, bo wiadomo o tym już od dobrych 5 dni a on powiedział, że dobrze będzie. Jak powstanie redakcja zajmę się tym profesjonalnie. To jest krótki news od zwykłej osoby, która chce rozwijać dział i tyle. Czy się ośmieszyłem? Jak dla mnie każda osoba, która próbuje coś zrobić już wygrała. A osoby, które nic nie robią i potrafią tylko wytykać się ośmieszają, bo nic nie osiągneli ( nie mówię tutaj o was)  Każda kolejna praca będzie coraz lepsza i szybciej pisana. Oczywiście przyjmuje krytykę, a Wasze rady wezmę pod uwagę.  Jak dla mnie taka grupa koxów zasłużyła na temat w tym dziale. 

"Upadli powstaną"

@Phoenix dlatego radzę najpierw popisać do szuflady. Apropos tego newsa to jest to już 3 tłumaczenie tego samego, a zdobywanie informacji jest bardzo ważne, jeśli chcesz pisać newsy. Kolejna rzecz to języki, czasami trzeba coś tłumaczyć np. z Rosyjskiego. Ostatnia rada- lepiej nie pisz poradników...

@Phoenix dlatego radzę najpierw popisać do szuflady. Apropos tego newsa to jest to już 3 tłumaczenie tego samego, a zdobywanie informacji jest bardzo ważne, jeśli chcesz pisać newsy. Kolejna rzecz to języki, czasami trzeba coś tłumaczyć np. z Rosyjskiego. Ostatnia rada- lepiej nie pisz poradników...

Nie chce nic mówić ale ThePhoenix ma 5 lvl w docie

Byłem już w redakacjach na mpc: komputerów, ca, gta, konsole i terraria. Zapytałem się Wujka czy to pisać, bo wiadomo o tym już od dobrych 5 dni a on powiedział, że dobrze będzie. Jak powstanie redakcja zajmę się tym profesjonalnie. To jest krótki news od zwykłej osoby, która chce rozwijać dział i tyle. Czy się ośmieszyłem? Jak dla mnie każda osoba, która próbuje coś zrobić już wygrała. A osoby, które nic nie robią i potrafią tylko wytykać się ośmieszają, bo nic nie osiągneli ( nie mówię tutaj o was)  Każda kolejna praca będzie coraz lepsza i szybciej pisana. Oczywiście przyjmuje krytykę, a Wasze rady wezmę pod uwagę.  Jak dla mnie taka grupa koxów zasłużyła na temat w tym dziale. 

Ale to że byłeś w kilku redakcjach nie znaczy że potrafisz pisać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum Stare twarze wracają do gry!   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...