userowski123qwe Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Cześć, wiem ze takich skryptow jest duzo, ale nie znalazlem odpowiedniego dla mnie, czyli: Craftujemy Generator kamienia, jakis tam wzorek i powstaje generator jako blok endstone, gdy go kladziemy nad nim robi sie stone i jak go zniszczymy to on sie np. po 2 sec regeneruje, a jak zepsujemy endstone to po prostu tamtem klocek na gorze mozemy zepsuc. Znalazlem podobny skrypt, ale podczas kopania kilof sie nie psul Btw. mozecie podrzucic skrypt na crafting itemow, dzieki za odp! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HAPPI x CHLEB Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 east stone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quatres19 Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Polecam EastStone jeżeli dobrze pamiętam ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondziu98 Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Po co chcesz taki sam plugin na skkf. Trzeba być oryginalnym a nie tylko kopiować bo on jest fajny ... @topic Tak jak koledzy UP EastStone NAJLEPSZY! http://www.mpcforum.pl/topic/1162567-dl-automatyczne-stoniarki-autorski-plugin/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
userowski123qwe Opublikowano 22 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Nie chcę pluginu, chcę skrypt. Po co chcesz taki sam plugin na skkf. Trzeba być oryginalnym a nie tylko kopiować bo on jest fajny ...Mało obeznany jesteś, bo było wiele serwerów, które miały taką innowację przed "skkfem". Więc to mc.skkf.net skopiował ten pomysł m. in. od xcrafters. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondziu98 Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Nie chcę pluginu, chcę skrypt. Mało obeznany jesteś, bo było wiele serwerów, które miały taką innowację przed "skkfem". Więc to mc.skkf.net skopiował ten pomysł m. in. od xcrafters. ha ha ha Teraz żeś dojebał oni nie mieli endstone Ale i tak nadal nie zmienia to faktu że chcesz takie samo cos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkusFD Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Ale wiesz ze skrypty bardziej obciążają serwer a eaststone to bardzo dobry pluton więc ci go polece Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
userowski123qwe Opublikowano 22 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 "skrypty obiazaja serwer", a pluginy nie obciazaja serwera? one sa gdzies w powietrzu? Mam tylko kilka prostych skryptow i lepiej wyjdzie zrobic pare skryptow niz wgrywac 1000 pluginow od glupich craftingow itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.