Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sądzicie o tym mini-secie (mashupie)?

umotex12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zainspirowany nieco Alive 2007- setem formacji Daft Punk- spróbowałem nagrać z nudów coś podobnego. Efekt (mały mashup) zaskoczył mnie bardzo i chciałbym się nim z wami podzielić.

Drop koło 3 minuty został wzięty z Alive 2007- cała reszta została połączona przeze mnie.

wykorzystane utwory (wszystko daft punk)

-Aerodynamic- gong

-Robot rock

-Robot rock/oh yeah (alive 2007)

-Technologic

-Oh Yeah

-Voyager

Koło 4 minuty zaliczyłem fail, reszta jest prawie perfekcyjnie. Proszę o opinię :)

http://www33.zippyshare.com/v/43167171/file.html

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

W tej 4 minucie jakbyś zostawił te Technologic, i wkręcił BPM na dobry poziom to byś mógł to lepiej rozegrać, bo potem ten sam wokal tak głupio brzmiał, ale nie wyszło źle. Brawo za chęci i za to że w porównaniu do twoich pierwszych setów wychodzi Ci to :)

sAGxRQg.jpg

Super usuwanie sygnatur bez info.

Opublikowano

@Gabrielek tak jak mi zjaranie tym bitem w technologic minęło, to myślę że to co zrobiłem jest mocno średnie i wolałbym tego nie wrzucać :p

Kurde, pudełko nie do otwarcia stoi w pokoju, wrzucam tam wszystko, nawet kasę z wózków i jeszcze troszkę a w końcu po pół roku jechania na VDJ zaoszczędzę na dwa używane CDJ100 i niezły mikser <3

Co za ironia losu- ja muszę tyle zbierać a jakiś gnój z bogatymi rodzicami na youtube kręci sety z pełnego synca na cdj2000 jaki ten świat niesprawiedliwy :D

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...