afroman23 Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Witam. Posiadam bota Fulcrum wykupionego na 10 dni bez limitu kont. I posiadam otóż taki problem, że wrzucam na swoim lapku 4GB ramu, 10 kont do botowania. I po godzinie lub dwóch, wchodzę na konta botowane a tam na 5 meczy zaliczyło tylko 2 a 3 mecze zostały opuszczone, a jeszcze do tego np kilka meczy wgl nie ma w histori, wie ktoś może dlaczego tak się dzieje ? Może to być od dużej ilości botowanych kont ? Może mój laptop nie uciągnie aż 10 i dlatego tak jest ? Jeśli wie ktoś o co chodzi to proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4R3K Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Tak, ja na 4GB używam 6kont, żeby działało stabilnie, dodatkowo używam przeglądarki internetowej. Jeżeli masz dużo wolnego ramu-tzn nie używają go żadne poboczne programy to możesz odpalić 8. ilość GB*2=ilość botów Jeżeli chcesz mi podziękować za pomoc kliknij Lubię to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afroman23 Opublikowano 22 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Czyli odpale 8 botów i boty nie powinny opuszczać gry ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4R3K Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Czyli odpale 8 botów i boty nie powinny opuszczać gry ? Dokładnie tak, ale to wszystko zależy od ilości ram jaki masz do rozdysponowania na LOLe. Przykładowo na win8 programy i windows zjadają mi więcej ramu niż np na win7. Najlepszym rozwiązaniem jest próbować. Gry się nie kończą, bo masz za mało pamięci RAM. Aby dostać expa to w grze musi uczestniczyć pewna ilość graczy. Jeżeli chcesz mi podziękować za pomoc kliknij Lubię to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afroman23 Opublikowano 22 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 zmniejszyłem na 8 botów i póki co gra a tak pytanie na marginesie, do kiedy system reffali trwa ? bo słyszałem że się jakoś niedługo kończy, wiadomo kiedy ? p.s a teraz w fulcrumie mi wysakuje taki błąd : 2014-10-22 23:04:20:ex: Serwer zdalny zwrócił błąd: (408) Limit czasu żądania. wie ktoś o co chodzi ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.