verhaaltnis Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Witam, cóż nie będę się tutaj wiele rozpisywał jeżeli chodzi o moją osobę, moje poprzednie konto było to RockInTROIAN jeżeli ktoś będzie chciał zobaczy sobie na moje posty oraz tematy. Oferuję: Pisaniu questów / dungeonów / i innych bzdetów do gry Programowanie w Delphi / PHP / [ C, jeżeli chodzi o pracę na Sorce ] Wszystkie prace nad plikami [ Jeżeli będzie trzeba w czymś pomóc ] Czego oczekuję: Ogarniętej ekipy Poważnego projekt nie jakieś Hamachi itp... Jak ktoś jest zainteresowany współpracą proszę pisać na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belik Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 pisales juz kiedys jakies cmsy? jezli tak to zaprezentuj cos. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
verhaaltnis Opublikowano 22 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 pisales juz kiedys jakies cmsy? jezli tak to zaprezentuj cos. Nie pisałem jeszcze gdyż nie było mi to potrzebne, przy tworzeniu strony metina większość informacji pobieranych można wykonać za pomocą while lub mysql_fetch_assoc Więc dynamiczne generowanie kodu nie jest tutaj potrzebne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Skrypty dalej są dziurawe tak jak te, które były na Warumie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belik Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Nie pisałem jeszcze gdyż nie było mi to potrzebne, przy tworzeniu strony metina większość informacji pobieranych można wykonać za pomocą while lub mysql_fetch_assoc Więc dynamiczne generowanie kodu nie jest tutaj potrzebne. to nie wszystko co potrzeba do zaprogramowania strony www Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drastil Opublikowano 25 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Napiszę ci na PW Pamiętaj nie trać wiary w swoje ideały --Drastil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nazar. Opublikowano 25 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Polecam tego Pana, w 1oO% profesjonalista, podchodzi do projektu z sercem, a nie jak większość "Dla hajsu"Pozdrawiam ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Developer Aris Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Polecam Dobre wykonanie. Solidny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.