ganek4 Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Niedawno zauważyłem half life 2 w the orange box na kinguinie za ponad 12 zł. Wię mam pytanie czy warto nadal inwestować pieniądze w tą kultową lecz starą grę? Half life 1 nie przeszedłem do końca gdyż gra zaczynała mnie już troche męczyć, lecz mogę go skończyć za jakiś czas. Oglądałem rózne materiały i gra wygląda ciekawie. Odnośnik do komentarza
Huracan Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Cóż jeżeli lubisz klasyczne gry z możliwością interakcji z otoczeniem to jak najbardziej polecam, Half Life 2 może jest starszą grą lecz dalej ciekawie się w nią gra, są bardzo fajne misje i dużo różny broni i najlepszy łom , ja osobiście ci polecam tą grę ponieważ można ją przejść kilkanaście razy a i tak nie będzie się nudzić. Odnośnik do komentarza
Joony91 Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Osobiście polecam Ci te gre z całego serca. Ukończyłem ją chyba 6 razy i za każdym razem była tak samo genialna. Ten świat, te postacie, dialogi, no poprostu cudo. Możliwe że jestem nieobiektywny bo w nią grałem lata temu (jakieś 9), i jest taka opcja że pamiętam tylko dobre rzeczy. Ale i tak taki klasyk trzeba ograć. Sygnatura niezgodna z regulaminem forum 'MPC Forum' rozdział XLVIII pkt. π. Odnośnik do komentarza
ganek4 Opublikowano 23 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Dziękuję wszystkim za odpowiedź. Nie mam już wątpliwości co do kupna tej gry. Tylko tak zapytam przy której części half life 1 czy 2 bawiliście się lepiej. Odnośnik do komentarza
ganek4 Opublikowano 24 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Dobra przed chwilą kupiłem orange boxa i gra się właśnie instaluje. Dziękuje wszystkim za odpowiedź temat można zamknąć. Odnośnik do komentarza
Snezz Opublikowano 24 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Oczywiście, że warto. Kolego, ta gra budowała historię i esencję dzisiejszych FPS. A jeśli "jedynka" Cię męczy, to spróbuj zagrać raz jeszcze, lecz teraz na modzie Black Mesa. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.