ReziPlayGamesxD Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Witam.Czy jest możliwe pobranie Dragon Village na komputer.Chetnie bym zagrał sobie w tą grę .Jesli zły temat prosze przenieść Wesołych Świąt ! Odnośnik do komentarza
Razeer123 Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Tak, jest możliwe. Użyj do tego emulatora BlueStacks lub postaw androida na VirtualBoxie i pobierz jak z normalnego androida. Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę. Odnośnik do komentarza
ReziPlayGamesxD Opublikowano 22 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Razeer ale mam problem z tym BlueStacks.Gdy odpalam pokazuje się to i jak skończy to do 100% nic się nie włącza.Więc pomóż mi jak możesz.Patrzyłem w google i nic Wesołych Świąt ! Odnośnik do komentarza
Razeer123 Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Razeer ale mam problem z tym BlueStacks.Gdy odpalam pokazuje się to i jak skończy to do 100% nic się nie włącza.Więc pomóż mi jak możesz.Patrzyłem w google i nic Bo się wypakowuje, poszukaj gdzie się wypakowało :P Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę. Odnośnik do komentarza
ReziPlayGamesxD Opublikowano 22 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Bo się wypakowuje, poszukaj gdzie się wypakowało :P Właśnie ale gdzie .... Jak ten folder jest podpisany? Wesołych Świąt ! Odnośnik do komentarza
Razeer123 Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Właśnie ale gdzie .... Jak ten folder jest podpisany? Ściągnij stąd: http://www.bluestacks.com/ Mi wszystko przebiegło pomyślnie. Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę. Odnośnik do komentarza
ReziPlayGamesxD Opublikowano 22 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Ściągnij stąd: http://www.bluestacks.com/ Mi wszystko przebiegło pomyślnie. I to samo.WTF? Wesołych Świąt ! Odnośnik do komentarza
ReziPlayGamesxD Opublikowano 22 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 PROBLEM ROZWIAZANY !!! WYPAKOWALEM WINRAREM Wesołych Świąt ! Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.