Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sona DJ - ultimate skin

Mileno

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli naprawdę Sona dostanie ultimate'a to będę trochę zawiedziony, po cichu liczyłem na Kha'Zixa albo jakiegoś ciekawego assassina z mida.

Opublikowano

Rany... Sona ma już tyle skinów, że powinni innym dodać. Jeżeli ona ma wyglądać tak, jak ktoś podał tam w komentarzu (chociaż pewno jest to skin zrobiony przez jakiegoś gracza):

895971414019229578515.jpeg

To sayonara. Totalnie mi się nie podoba. Jedynie, co może być fajne w tym skinie, to może efekty dźwiękowe i animacja .__.

Opublikowano

LUJ . luj i luj... Sona ma już ultimate "Arcade" skina na luj jej kolejny??? Poza tym nie mam sony i raczej nigdy jej mieć nie bede... Mogli by do Volasa zrobić :) ma tylko 3 skiny a poza tym stare w luj.

Opublikowano

To by było totalne zaprzeczenie, bo Riot mówił że wykreślił Sonę z kandydatów do Ultimate Skina.

Poza tym jak już wspomniano, ona ma już Ultimate przecież. Prędzej Sion albo Lucian.

Opublikowano

LUJ . luj i luj... Sona ma już ultimate "Arcade" skina na luj jej kolejny??? Poza tym nie mam sony i raczej nigdy jej mieć nie bede... Mogli by do Volasa zrobić :) ma tylko 3 skiny a poza tym stare w luj.

XDDDDDDDDDDDDDDD od kiedy Arcade to ultimate skin?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...