Zed Dahmer Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Zabrzmi trochę gimbusiarsko, ale nie chcę zbytnio żeby niektóre osoby z klasy mnie zapraszały, w ustawieniach prywatności próbowałem grzebać, ale i tak jakimś cudem mogą mnie wyszukać/zaprosić, sprawdzałem aż specjalnie na innym specjalnie do tego założonym koncie i nie dało się. Zabrzmi banalnie, po prostu nie akceptuj zaproszeń/ignoruj, no tak tyle że właśnie wolałbym unikać niezręcznych sytuacji, pytań na ten temat, nie chcę wyjść na jakiegoś gbura Czy jedyna opcja to zablokowanie wszystkich żeby nie mogli w ogóle wyszukać mojego profilu? Odnośnik do komentarza
Rorschach Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Tak, inaczej się nie da. by @Ziółko. Odnośnik do komentarza
Zed Dahmer Opublikowano 22 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Tak, inaczej się nie da. Aha, no cóż miałem nadzieję że gdzieś głęboko w opcjach znalazłbym (szukałem po ang w google ale nie znalazłem nic w podobnej sytuacji co ja), cóż thx. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.