ganek4 Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Chciałbym kupić the orange box steam gift na kinguinie. W skład gry wchodzą : half life 2,hl2 episode one,hl2 episode two i portal. Będzie też team fortness 2. Mam pytanie do tf 2, gdyż gra jest za darmo więc czy gdy kupie ten pakiet to dostane do tf 2 jakieś premium, albo chociaż miejsce w ekwipunku czy jakieś przedmioty, czy nic bo tf 2 w bibliotece już mam.I jeszcze jedno pytanie mam, pakiet kupię jako gift i w jaki sposób go otrzymam. Bo w przypadku cd key na poczte przychodzi e mail z key na steam. Z góry przepraszam jeśli zły dział Odnośnik do komentarza
Huracan Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Z tego co mi wiadomo to pewnie dostaniesz jakieś premium/przedmiot do TF2, po zakupie dostaniesz na skrzynkę key a następnie będziesz go musiał wpisać w steam i dostaniesz wszystkie wymienione gry. Odnośnik do komentarza
ganek4 Opublikowano 23 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Z tego co mi wiadomo to pewnie dostaniesz jakieś premium/przedmiot do TF2, po zakupie dostaniesz na skrzynkę key a następnie będziesz go musiał wpisać w steam i dostaniesz wszystkie wymienione gry. Aha ale w takim razie czym się różni key od giftu bo z tego co piszesz wynika że key się od giftu niczym nie różni. Odnośnik do komentarza
ganek4 Opublikowano 27 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Dobrze pakiet kupiony, więc temat można zamknąć. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.