Skocz do zawartości

Portfel Steam

GoooToPro

Rekomendowane odpowiedzi

Siemka! Dziś kupiłem sobie PSC za 20zł i na starym miałem 6,70. Więc chce doładować portfel steam. Wszystko wpisuje jest ok. Wracam na steam i haj$u nie ma. Problem w tym że już od godziny czekam na ten haj$ i nic. Ile mają czasu na to żeby doładować mi konto??? I czy za jakąś godzinę nie będę miał haj$u to pisać do supportu? To coś da??

Z góry dzięki za odpowiedz :)

Pieniądze powinny wpłynąć od razu po tym jak wpiszesz PSC i zaakceptujesz. Wyświetlił Ci się komunikat, że "Transakcja przebiegła pomyślnie" czy coś w ten deseń? Jeżeli nie to spróbuj wpisać kody jeszcze raz. Jeżeli nadal nic to wejdź na stronę PaySafeCard.com i tam masz opcję sprawdzenia środków na karcie PSC. Jeżeli są pieniądze to pozostaje Ci tylko i wyłącznie pisać do Supportu.

Widzisz co napisałem ???? 

Siemka! Dziś kupiłem sobie PSC za 20zł i na starym miałem 6,70. Więc chce doładować portfel steam. Wszystko wpisuje jest ok. Wracam na steam i haj$u nie ma. Problem w tym że już od godziny czekam na ten haj$ i nic. Ile mają czasu na to żeby doładować mi konto??? I czy za jakąś godzinę nie będę miał haj$u to pisać do supportu? To coś da??

Z góry dzięki za odpowiedz :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum Portfel Steam   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...