GoooToPro Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Siemka! Dziś kupiłem sobie PSC za 20zł i na starym miałem 6,70. Więc chce doładować portfel steam. Wszystko wpisuje jest ok. Wracam na steam i haj$u nie ma. Problem w tym że już od godziny czekam na ten haj$ i nic. Ile mają czasu na to żeby doładować mi konto??? I czy za jakąś godzinę nie będę miał haj$u to pisać do supportu? To coś da?? Z góry dzięki za odpowiedz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rocky. Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Zrestartuj steama, a jak dalej nie bedzie to poczekaj dluzej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoooToPro Opublikowano 22 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Resetowałem już kilka razy i nadal nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sℓαѕнєя_ Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Pieniądze powinny wpłynąć od razu po tym jak wpiszesz PSC i zaakceptujesz. Wyświetlił Ci się komunikat, że "Transakcja przebiegła pomyślnie" czy coś w ten deseń? Jeżeli nie to spróbuj wpisać kody jeszcze raz. Jeżeli nadal nic to wejdź na stronę PaySafeCard.com i tam masz opcję sprawdzenia środków na karcie PSC. Jeżeli są pieniądze to pozostaje Ci tylko i wyłącznie pisać do Supportu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoooToPro Opublikowano 22 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Ale właśnie jak daje znowu to jest coś takiego: http://iv.pl/images/32670080796330265060.jpg Na PSC jest dalej cały hajs. Edit. Co ja mam wg napisać? Że konta mi nie chce doładować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haritirox Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 20 PSC ci nie wejdzie musisz mieć 21-22 zł. Bo min. to 5 Euro, a 20 PSC to prawie 5 Euro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoooToPro Opublikowano 22 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Widzisz co napisałem ???? Siemka! Dziś kupiłem sobie PSC za 20zł i na starym miałem 6,70. Więc chce doładować portfel steam. Wszystko wpisuje jest ok. Wracam na steam i haj$u nie ma. Problem w tym że już od godziny czekam na ten haj$ i nic. Ile mają czasu na to żeby doładować mi konto??? I czy za jakąś godzinę nie będę miał haj$u to pisać do supportu? To coś da?? Z góry dzięki za odpowiedz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoooToPro Opublikowano 22 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Pierwszy raz piszę do supportu więc powiecie co i jak?? http://iv.pl/images/21251127020635233841.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.