Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] ☆ Mój Serwer Metin2 ☆ Mortyriusz.pl S2 - " Fanpage , Data Startu , Co nowego "

WeeZy`

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

''Na serwerze znajdziecie takie nowości jak ;
- 350 lvl. ( JAKO JEDYNI W POLSCE )''

Nie wiem co wy ćpiecie, ale zmieńcie to bo pierdolicie bzdury. Wiiekszy lvl miało kilka serwerów i to o wiele wcześniej od Was.

PS

''

Naszykujcie telefony bo bedzie co czytac''

Jezeli dostane jakiegos smsa to go zgłosze na policje jako nękanie i moze cycu pojdzie siedziec B)

Opublikowano

Nie wiem co wy ćpiecie, ale zmieńcie to bo pierdolicie bzdury. Wiiekszy lvl miało kilka serwerów i to o wiele wcześniej od Was.

PS

''

Jezeli dostane jakiegos smsa to go zgłosze na policje jako nękanie i moze cycu pojdzie siedziec B)

Jaki server miał większy cap level?

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

hahahahahahaha, wow! WeeZyxAntyReklama stawia serwa z cycem aka bao-bao. xD 2 idiotów w jednym. 

Padnie szybciej niż powstał. ~ Wróżbita Maciej.

Jaki server miał większy cap level?

Wiesz co to jest source? teraz nawet na dreikonie mogą wprowadzić 100000 lvl, ale po co? ...

Opublikowano

PS

''

Dawajcie na Piotrkowska solo :v 

Serwer w miare i pewnie Ci harnaś chodzi o 4fun czy jakoś tak :D

Opublikowano

Ty  @AVG to za grosz szacunku nie masz  jak ci się nie podoba to możesz wyjść :) Ja bd grał na serwerze :)

Naucz się pisać cebulo. 

Smutne, żebyś potem nie płakał, bo serwer padnie w ciągu miesiąca.. chyba, że cycu wziął się w garść. xD

Będzie reklama?

Opublikowano

Cycu Developer - jak napisał kiedyś Endymion ten nick wyraża więcej niż 1000 słów.

Nowości niesamowite, szczególnie, że jak teraz jest Source, to ludzie potrafią czary robić.

Powodzenia Weezy z serwerem, ale pewnie podzieli los s1.

Opublikowano

i za kilka tygodni komunikat na stronie " Serwer padl po prostu '' lub ''Ok,wlaczylem wam serwer ale nadal mam wyjebane''.

Nie szanujecie czasu graczy dlatego ja nie bede szanowal was.Jestescie banda prymitywnych obsaczymurkow.Mam nadzieje,ze gracze po raz kolejny wam nie zaufaja.

sygnatura2lg.png
Specjalista
Opublikowano

Współczuje tym osobą co wejdą na ten serwer,administracja do bani jak i serwer.

A te wasze nowości,z nich idzie się najbardziej uśmiać xD

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...