stokarz Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 W końcu, w sam raz na koniec sezonu. Było ciężko, ale się udało Jakby co zero bola i innych gówien. By Vanosz|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member | Odnośnik do komentarza
BasketManiakk Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 W końcu, w sam raz na koniec sezonu. Było ciężko, ale się udało Jakby co zero bola i innych gówien. GZ Przywoływaczu! Czekaj na Vanosha teraz ;P Może wbije D5 lub M5 Odnośnik do komentarza
Zarax Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Gratulacjue, ja też powoli diament dobijam. :P Być może się spotkamy tam kiedyś. Odnośnik do komentarza
SprNt Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Gratulacje ja spadłem z d5 wczoraj i już odpuszczam p1 i koniec Odnośnik do komentarza
Vanosh. Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 należy ci się, dzięki za duo, i ogólnie. powodzenia w s5. exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP Odnośnik do komentarza
BasketManiakk Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Gratulacjue, ja też powoli diament dobijam. :P Być może się spotkamy tam kiedyś. Dasz radę ! Może kiedyś wbije tą platynkę Odnośnik do komentarza
Muo Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 #carry_me_pls Dobra robota, a ja w silverze... Wstyd! "insanity is doing the same thing over and over and expecting different results" "głupim jest robienie w kółko tego samego i oczekiwanie innych rezultatów" Kliknij mnie! Odnośnik do komentarza
Veme Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Gz, gz! Tez jestem w diamencie Kiedy master tier? Pomogłem? To dobrze. Odnośnik do komentarza
stokarz Opublikowano 22 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Gz, gz! Tez jestem w diamencie Kiedy master tier? Raczej w następnym sezonie, teraz już nie zdążę. By Vanosz|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member | Odnośnik do komentarza
LowPointer Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Raczej w następnym sezonie, teraz już nie zdążę. Skoro dla ciebie ciężko było w d5 to nawet jakbyś miał 2 miesiące to byś pewnie nie dobił mastera. Tak czy inaczej gz d5 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.