BardZor Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 siema mam problem bo zmieniłem wersje z 1.7.92 na 1.7.2 pozmienialem wersje pl;uginów a jak gracz wchodzi na server to nie ma rangi czego to błąd ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TROL_2 Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Mozliwe ze blad jest w PermissionsEx. Podaj liste pluginow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_LillyPL_ Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Mozliwe ze blad jest w PermissionsEx. Podaj liste pluginow. Po co Ci lista pluginów? @topic Podaj zawartość pliku permissions.yml Bez tego nie jestem w wstanie Ci pomóc _LillyPL_ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Może nie zapisało tego gracza w pexie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki H@ Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 A masz to w permisji? Koło gracza niżej jest takie coś jak Defaul (czy cos takiego) Obok tego musi pisać TRUE To wtedy ci gracze co bedą wchodzić dostanę to rangę na start Pomogłem? http://cdn.craftbanner.com/660/&ip=kiwicraft.pl&port=25565&title=KiwiCraft&texture=default/image.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BardZor Opublikowano 22 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 pisze default:true Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BardZor Opublikowano 22 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 a jak wchodzą gracze to rang nie mają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RiXo255 Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Usuń wszystkie dane w Essentials/userdata Często po zmianie wersji wywala Denid Permissions, po usunięciu plików użytkowych powinno być ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BardZor Opublikowano 22 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 ref Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BardZor Opublikowano 24 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 nadal nie działa help Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ztrollowany Opublikowano 25 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 W pex tylko 1 ranga powinna mieć default: true reszta powinna być na false, jeżeli nadal ci to nie działa to jeżeli używasz skryptów to użyj komendy /pex user %player% group set Gracz a jeżeli nie to mogę ci coś takiego szybciutko napisać :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Rocky_ Opublikowano 25 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 odezwij sie na skype: diamentowy13 wyjasnie ci jak to zrobic za zwykłe dzękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.