Skocz do zawartości

Opłaca się kupić pakiet wszystkich broni za 20zł?

Ahmedcreep

Rekomendowane odpowiedzi

Jedno z pytań, na które ciężko odpowiedzieć. ''Czy opłaca się...?'' To czy się opłaca zależy tylko od Ciebie. Jednak według mnie odblokowywanie (czasem z trudem) to jeden z celów gry. Wyznacz Ci to pewne cele w grze, bo wtedy jedyną misją nie jest tylko zabijanie ale zabijanie w konkretny sposób np. c4, pistolety, czołgi, kanonierka itp. M.in. przez to tak długo grałem w bf3 a teraz w 4 nie odczuwając przy tym monotonii i schematyczności gry. Stwarza to też świetną okazje do przetestowania broni, których ze względu na statystyki mógłbyś nigdy nie wziąć do ręki. Ale odpowiadając już na twoje pytanie, jeśli chcesz coś kupić to nie pakiet wszystkich bron tylko np. pakiet do klasy wsparcia, szturmowca lub karabinków. Możesz mi wierzyć lub nie ale patrzenie jak paski postępu przy broniach rosną daje dużo większą satysfakcje niż kupienie wszystkiego, co sprawia też, że nie wiesz za co się złapać. Oczywiście to tylko moje zdanie i zanim cokolwiek zdecydujesz poczytaj opinie innych, jednak mam nadzieje, że choć trochę pomogłem. Pozdrawiam i (może) do zobaczenia na polu bitwy :)

lts2.png

szczerze to sam zabierasz sobie satysfakcję z gry, jak masz jakiś problem z zadaniem to wal do mnie na pw ze wszystkim doradze ;]

a kwestia wprawy czy idzie komuś lepiej w grze czy gorzej to zależy tylko od techniki gry, broni i dostosowania żołnierza, na wszystko jest sposób :)

także nie warto wydawać kasy na jakieś pakiety ulepszeń czy pakiety bojowe :) teraz zobaczyłem 18zł za 5 pakietow bojowych :D śmiech na sali, dice próbuje na wszystkim w grze zarobić ;]

pozdro i jak coś to pisz

Jeżeli nie masz dodatków czy może nawet premium to lepiej w to zainwestować niż w jakieś durne pakiety, a jak masz premium to kup jak już jakieś inne pakiety czy coś tylko nigdy nie pakiety broni bo ta gra ma ci dawać zabawę czyli odblokowanie czegoś a później cieszenia się z tego.

Całkiem dobrze idzie mi z .44 + luneta. Czasami nawet te 3-4 kille na 10 deadów wpadną. LSATem nie umiem grać w ogóle. 2-3 kille na 15 deadów. Ale jest całkiem spoko, czasami po jednym deadzie nawet kilka razy celnie trafię w kogoś.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Jak w temacie. A. I są tam też dodatki do nic, czy nie? Dodam, że ciężko mi się gra i raczej szybko bym ich nie zdobył. Kasa to nie problem jak coś.

Nie kupuj, graj męcz się wkońcu nauczyć się dobrze grać, sam wybierzesz sobie najlepszą broń i zaczniesz dobrze grać.

Dobierz klase do swojego stylu gry i ownij szwabów na serwerach :D Nie ma nic lepszego :D

Kupiłem i jedyne co mi się z tego przydaje, to magnum 44 z lunetą. Cały czas gram LSATEM, którego bez kupna pakietu odblokowałbym po 10 minutach gry, także trochę bez sensu. Ale fajnie jest mieć granaty każdego rodzaju.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum Opłaca się kupić pakiet wszystkich broni za 20zł?   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...