Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

5 slot

sfsf

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż dzisiaj ( 22.10.2014r. ) kupiłem Premium Gold na 3 dni  w celu zakupienia 5 slotu lecz nie mogę go kupić ponieważ jest informacja że takowy slot jest darmowy dla posiadaczy kont premium. Chciałem zakupić ten slot 2 razy na 15 dni lecz się nie dlatego pytam po co jet ten slot do kupienia za pieniądze w grze skoro i tak nie da się go kupić? ( Za NX cash też nie można )

Czy tylko ja tak mam i czy jednak da się kupić 5 slot w grze ?

Opublikowano

to po ****** wprowadzają ludzi w błąd ?

To nie jest wprowadzanie ludzi w błąd tylko jak ja grałem to nie było tylko gold premium ale były też bronze i silver a do nich trzeba było dokupić 5 slot :)

Nic tu nie będzie !!!

Opublikowano

no ok ale w  " IS " jest 5 slot na 15 dni za 12000 dinarów i teraz jest tylko premium gold i skoro nie da się go zakupić osobno to poco on tam jest ?

Opublikowano

Ale mimo wszystko jest to wprowadzanie w błąd... Wiele osób kupuje premium żeby kupić 5 slot, bo nie oszukujmy się, to jest jeden z głównych powodów dlaczego ludzie kupują premki... To tak jakby sprzedawali mega wypasione procesory, które nie pasują do żadnej płyty... Powinni usunąć ten slot ze sklepu skoro i tak nie ma możliwości kupienia go z premium, ani bez... Ewentualnie niech dadzą je do kupienia bez premki, no ale wtedy stracą kupę kasy. Więc lepiej nie napalać się na ten slot, bo nie ma możliwości dokupienia go na dłużej (z wyjątkiem paczek które go zawierają i premium). 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...