665595 Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 WItam, chciałbym się dowiedzieć jak się robi warka na pve. Mianowicie chodzi mi o to, jakie spece wybrać. Odnośnik do komentarza
Evron Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Fury dwie bronie i tyle nic wiecej nie trzeba 665595 1 Jeżeli pomogłem Daj + I'll be happy Wystarczy kliknąć Odnośnik do komentarza
665595 Opublikowano 22 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Jak myślicie kto jest lepszy do pve jak i do pvp? Paladyn - Warrior ? Odnośnik do komentarza
korciok Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Warrior, zarówno jako tank i dps. Odnośnik do komentarza
Evron Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Warrior, zarówno jako tank i dps. Nie wiem na czym ty się wzorujesz, że warek jest dobry do pvp w dps. Przy tym patchu 6.0.2 można się śmiać z balansu klas... Jest po prostu znikomy! Słaby Palek jest w stanie rozwalić skilled warriora, maga hunta shama dk kogokolwiek! 665595 1 Jeżeli pomogłem Daj + I'll be happy Wystarczy kliknąć Odnośnik do komentarza
665595 Opublikowano 22 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Jeżeli chodzi o pala to jaki spec? Holy, retri ? Odnośnik do komentarza
Evron Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Retri dps Holy healer do pvp dobry jest teraz (6.0.2) retri 665595 1 Jeżeli pomogłem Daj + I'll be happy Wystarczy kliknąć Odnośnik do komentarza
Mr.Cukier Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 (edytowane) Retri dps Holy healer do pvp dobry jest teraz (6.0.2) retri Ja czegoś nie rozumiem Do pvp jest dobry retri jako dps.... to jest oczywista oczywistość.... spec dps jest dobry w dps.... heal w healu, a tank w tankowaniu oO @topic JEDNA PODSTAWOWA ZASADA; GRAJ TYM CO CI SIĘ NAJBARDZIEJ PODOBA/NAJBARDZIEJ CIESZY, A NIE TYM CO JEST NAJLEPSZE.......................................................................................................................... Jak chcielibyśmy grać klasami najbardziej op w danej chwili to trzeba prowadzić 12 postaci i grać jedną w danym patchu (niektórzy tak robią ale uważam to za bezsens) -_- Jeżeli chodzi o pala to jaki spec? Holy, retri ? No słuchaj, każdy z tych specy robi co innego... wystarczy spojrzeć na ikonę speca ;> Edytowane 23 Października 2014 przez Mr.Cukier Zrobi mi ktoś sygnaturę i avatar(prosze o kontakt na PW)? - nagradzam lajkami!!! Odnośnik do komentarza
Evron Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Ja czegoś nie rozumiem Do pvp jest dobry retri jako dps.... to jest oczywista oczywistość.... spec dps jest dobry w dps.... heal w healu, a tank w tankowaniu oO @topic JEDNA PODSTAWOWA ZASADA; GRAJ TYM CO CI SIĘ NAJBARDZIEJ PODOBA/NAJBARDZIEJ CIESZY, A NIE TYM CO JEST NAJLEPSZE.......................................................................................................................... Jak chcielibyśmy grać klasami najbardziej op w danej chwili to trzeba prowadzić 12 postaci i grać jedną w danym patchu (niektórzy tak robią ale uważam to za bezsens) -_- No słuchaj, każdy z tych specy robi co innego... wystarczy spojrzeć na ikonę speca ;> Boshe!!! w kazdym patchu kazdym sezonie jest jakas górująca klasa z duzym dps... np Hunter w 5.4.8 robił miazgę jak cholera w porówaniu z palem, niebo a ziemia... chyba rozumiesz już? 665595 1 Jeżeli pomogłem Daj + I'll be happy Wystarczy kliknąć Odnośnik do komentarza
Mr.Cukier Opublikowano 24 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Boshe!!! w kazdym patchu kazdym sezonie jest jakas górująca klasa z duzym dps... np Hunter w 5.4.8 robił miazgę jak cholera w porówaniu z palem, niebo a ziemia... chyba rozumiesz już? Większość osób lubiąca swoją klasę nie zmieni jej na "lepsza" w danym momencie. Nie polecam wybierania klasy pod względem jej aktualnego dpsu czy balansu pvp. Zrobi mi ktoś sygnaturę i avatar(prosze o kontakt na PW)? - nagradzam lajkami!!! Odnośnik do komentarza
665595 Opublikowano 24 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 A mam jeszcze coś! Warlock vs Mage? I jakie spece na te obie postacie do lvlingu ? Odnośnik do komentarza
Evron Opublikowano 24 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Warlock Demo Mage Frost do pvp mage pve teraz mage kiedys w 5.4 lock 665595 1 Jeżeli pomogłem Daj + I'll be happy Wystarczy kliknąć Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi