OficerPL Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Witam otóż miałem pełno tych skrzynek co dropia w grze i dziś kupiłem sobie parę kluczy i patrze 0 skrzynek a ich data coś około roku były ważne... co się z nimi stało? za wysoka sygnatura Odnośnik do komentarza
Gość Valze Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Skoro ich nie ma to nie ma. Pozbieraj nowe. Odnośnik do komentarza
OficerPL Opublikowano 22 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 @Valze tylko że co dzień się męczę z zbieraniem bo otwieram je z ciekawości i nagle 0 skrzynek z około 40? za wysoka sygnatura Odnośnik do komentarza
Gość Valze Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Same nie znikły, musiała być jakaś przyczyna Odnośnik do komentarza
P0K3RF4C3 Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 gdzie mam napisac do nexona o czarne skrzynki bo widze mam jeszcze czarne i szare klucze Odnośnik do komentarza
AlvinP Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 gdzie mam napisac do nexona o czarne skrzynki bo widze mam jeszcze czarne i szare klucze Był taki temat co sie pisalo ile ma sie kluczy i nexon oddawał skrzynki ale juz po terminie :3 smite-SkoczekPL , Drejk Combat Arms-Baxiu11 Odnośnik do komentarza
KimAhYoung Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 @ConnaS mi zamienlili skrzynki (z poleconego<przy założeniu konta>) na zwykłe ghosty i też miały min. rok ważności, także oni coś kombinują z tymi skrzynkami Pomogłem? Daj "Lubię to", to nic nie kosztuje...MyAnimeList Odnośnik do komentarza
Fajny Nick2 Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Witam otóż miałem pełno tych skrzynek co dropia w grze i dziś kupiłem sobie parę kluczy i patrze 0 skrzynek a ich data coś około roku były ważne... co się z nimi stało? te skrzynki nie sa wazne na rok, tylko na 7 dni ... moze cos kliknoles i ci na dol przeskoczyly Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.