SyberianHusky Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Witam , mam problem. Mianowicie gdy odpalam lola i wpisuje login i hasło to wywala mi błędy (na screenie nizej). Czemu pisze tutaj? Bo to może od tego mini patcha do #. Pomocy. Mam stałe 10 mbps wiec nie wiem o co chodzi... XDDD | PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor | Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl221 Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 https://www.youtube.com/watch?v=dSktLASvhLM&list=UUOLTsx5y9CR6JMLhwhKxZLQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SyberianHusky Opublikowano 22 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Dzięki, close. XDDD | PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor | Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.