Zero^^ Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Witam potrzebuje modów ulepszających grafikę w morrowidzie. Słyszałem coś o modzie, który zmienia na grafikę z obliviona, prawda to? ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snezz Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Jeśli zniesiesz (aktualnie) trochę męczące bugi, to zainteresuj się projektem SkyWind. Po jego ukończeniu, będzie to jedyna rzecz, której brakowało Morrkowi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scientist. Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Był gdzieś taki mod z tym oblivionem, ale pewien nie jestem. Varlo dobrze Ci powiedział, SkyWind będzie sensowny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zero^^ Opublikowano 23 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Jeśli zniesiesz (aktualnie) trochę męczące bugi, to zainteresuj się projektem SkyWind. Po jego ukończeniu, będzie to jedyna rzecz, której brakowało Morrkowi. Męczące? W dużym stopniu? Nie chcę się spinać grając w to cudeńko. ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snezz Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Czasami może wpaść za tekstury (najczęściej skacząc po kamieniach), co najpewniej zakończy się tragiczną śmiercią, ale Morrka przechodzę szósty raz na tym modzie i jest to właściwie najpoważniejszy bug. Nie wiem, czy pojawiają się jakieś większe problemy, ale to denerwowało mnie najbardziej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.