Th3ProPL Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Cena nie gra roli ;p Proszę o uzasadnienie d;aczego ten skin a nie inny :PP Z góry dzięki. A i daje + ! XDD Nasz rap jest dużym chłopcem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszor2k Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Tryndanemare z demonicznym mieczem Super splash art W grze niczego sobie po prostu op skin Milunia ! życiem Kubi Producentem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ichigo1500 Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Mam króla i sułtana i jeżeli chodzi o te dwa to lepszy jest król. Natomiast jakbym miał wybierać od nowa to wybrałbym demonblade. Najlepszy wg mnie skin. Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UmiZoomi Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Polecam Tryndanemare z demonicznym mieczem. + Super efekt ładowania pasywki. + Podczas ulti super świecą mu się oczy Dwa najważniejsze argumenty dlaczego, skin super sam go mam :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
watala Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Moim zdaniem Tryndamere z demonicznym mieczem jest przereklamowany. Proponowałbym tobie Sułtana Zmienia animacje autoataków, krytów i inaczej chodzi z mieczem. Ma najlepszy splash-art i bardzo dobrze jest wykonany w grze Polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.