Skocz do zawartości

Pytanie czy Opłaca się grać?

SpyrekPL

Rekomendowane odpowiedzi

Moim zdaniem tak, są częste aktualizacje gry, dodają nowe mapy oraz nowe bronie. Tylko jest jeden minus... Te nowe bronie/paczki przeważnie są za NX Cash... Które trzeba już kupić za realne pieniądze.

Buggów jest mało.

http://www.mpcforum.pl/topic/1144833-tut-powrot-po-przerwie/

http://www.mpcforum.pl/topic/1213651-chcesz-wrocic-do-gry-sprawdz-co-sie-zmienilo/

320551442138510845087.png

Nie polecam, przynajmniej na globalu, który zrobił się p2w. Aktualizacje może często, ale i tak zaraz (1-2 dni) pojawią się cheaty. Jak nie ma się tam dobrego konta to nie polecam. No może przynajmniej zabawę. Jak już, to priv'y(dobry priv = brak cheatów, wszystko łatwiej) lub koreańską wersje(mniej cheatów, najbardziej rozbudowana).

yiWCsl1.png

Myślę, że tak jeśli jesteś cierpliwy. Dodają często nowe mapy, eventy itp. Od czasów G1 doszła masa nowych broni i map oraz kilka trybów.

Hackerów jest z pewnością mniej niż kiedyś, bugów jest trochę, aczkolwiek nie ma ich nie wiadomo ile. Pomimo, że gierka nie powala graficznie, to jest całkiem ciekawie rozbudowana bo masz masę różnych trybów, map itp.

Da się ugrać bez ładowania pieniędzy, jednak kupując NX CASH, łatwiej osiągnąc przewagę, więc jest to troche PAY2WIN ale tragedii nie ma.

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Ziomeczki, a jak jest z tymi czitami? Jeszcze jak ja grałem (ŁOHOHOHOHOHOHOHO) to praktycznie zawsze na drugi dzień były już czity (już hooy w jakieś szybkie bieganie itp itd, ale najgorsze były chamsy). Dalej jest to bolączką tej gry? Został mi po prostu taki sentyment (zresztą byłem tutaj moderatorem :D) i tak ciągnie mnie żeby pograć, ale nie wiem czy jest sens.

Co do trybów, to grałem wyłącznie CqC, różne ESL i te sprawy. Z tego co widzę, to nie ma już nawet polskich rozgrywek w WarRocka ;p A nie było może żadnej amnestii starych pobanowanych kont (konto zbanowane jeszcze za G1, za powerleveling)? 

acc z ery g1 bez akceptacji umowy zostały usunięte ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum Pytanie czy Opłaca się grać?   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...