SpyrekPL Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Cześć, ostatnio szukam ciekawego fps'a i przemknął mi się war rock, mógłby ktoś rozpisać się dlaczego tak/nie? np. Tak bo w tej grze jest to, tamto, to i to Nie bo jest dużo buguów itd. Daje liki za kreatywne odpowiedzi Odnośnik do komentarza
Dynamiczny. Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Moim zdaniem tak, są częste aktualizacje gry, dodają nowe mapy oraz nowe bronie. Tylko jest jeden minus... Te nowe bronie/paczki przeważnie są za NX Cash... Które trzeba już kupić za realne pieniądze. Buggów jest mało. http://www.mpcforum.pl/topic/1144833-tut-powrot-po-przerwie/ http://www.mpcforum.pl/topic/1213651-chcesz-wrocic-do-gry-sprawdz-co-sie-zmienilo/ Odnośnik do komentarza
Haritirox Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Nie polecam, przynajmniej na globalu, który zrobił się p2w. Aktualizacje może często, ale i tak zaraz (1-2 dni) pojawią się cheaty. Jak nie ma się tam dobrego konta to nie polecam. No może przynajmniej zabawę. Jak już, to priv'y(dobry priv = brak cheatów, wszystko łatwiej) lub koreańską wersje(mniej cheatów, najbardziej rozbudowana). Odnośnik do komentarza
areq94pl Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Polecam Ci ta gierke, nie prawda, ze jest to p2w... wystarczy miec skilla. Jest duzo broni,mapek oraz nowy system osiągnięć doszedł wiec na nude nie ma czasu :P Odnośnik do komentarza
MadMike41 Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Myślę, że tak jeśli jesteś cierpliwy. Dodają często nowe mapy, eventy itp. Od czasów G1 doszła masa nowych broni i map oraz kilka trybów. Hackerów jest z pewnością mniej niż kiedyś, bugów jest trochę, aczkolwiek nie ma ich nie wiadomo ile. Pomimo, że gierka nie powala graficznie, to jest całkiem ciekawie rozbudowana bo masz masę różnych trybów, map itp. Da się ugrać bez ładowania pieniędzy, jednak kupując NX CASH, łatwiej osiągnąc przewagę, więc jest to troche PAY2WIN ale tragedii nie ma. Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online. By Alicexcullen "So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe." Odnośnik do komentarza
qulpak14 Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Ziomeczki, a jak jest z tymi czitami? Jeszcze jak ja grałem (ŁOHOHOHOHOHOHOHO) to praktycznie zawsze na drugi dzień były już czity (już hooy w jakieś szybkie bieganie itp itd, ale najgorsze były chamsy). Dalej jest to bolączką tej gry? Został mi po prostu taki sentyment (zresztą byłem tutaj moderatorem ) i tak ciągnie mnie żeby pograć, ale nie wiem czy jest sens. Profillast.fm Odnośnik do komentarza
oblivion9798 Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Sens grania jest Tak jak wymieniali nowe mapy tryby ( big head battle mój ulubiony ) A hackerow to z mojego doswiadczenia malo jest. Wcale nie trzeba dawac hajsu zrby byc dobrym. Wystarczy kupic bronie dostepne bez premium albo stworzyc sobie bron w kuzni Odnośnik do komentarza
qulpak14 Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Co do trybów, to grałem wyłącznie CqC, różne ESL i te sprawy. Z tego co widzę, to nie ma już nawet polskich rozgrywek w WarRocka ;p A nie było może żadnej amnestii starych pobanowanych kont (konto zbanowane jeszcze za G1, za powerleveling)? Profillast.fm Odnośnik do komentarza
SubZero9921 Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Jeśli nie ma aż tylu haksów co kiedyś to można grać Odnośnik do komentarza
areq94pl Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Co do trybów, to grałem wyłącznie CqC, różne ESL i te sprawy. Z tego co widzę, to nie ma już nawet polskich rozgrywek w WarRocka ;p A nie było może żadnej amnestii starych pobanowanych kont (konto zbanowane jeszcze za G1, za powerleveling)? acc z ery g1 bez akceptacji umowy zostały usunięte ;p Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.