Skocz do zawartości

Jest spolszczenie do BF4?

BossBTS

Rekomendowane odpowiedzi

Witam... poszukuje spolszczenia ale wszystko co znajduje nie działa. Zakupiłem wersję gry pudełkową w Angli i mam tylko wersje angielską i ruską. Poratuj ktos (jesli macie pisac ze nie ma to nie odpowiadajcie bo wiem ze jest... + chcialbym po polsku bo wole po polsku gra jest bardziej dla mnie zrozumiała po ang za dobrze nie umiem( nie ukrywam).

1. odinstaluj BF4 (usuń z "moich dokumentów" wszystkie pliki zwiazane z BF4)

2. restart

3. zmień język origin na battlelogu na stronie na samym dole (w stopce) i zmień na PL

4. odpal origina i w originie przejdź do ustawień jezyka i zmien na PL

548531413982146315272.png

5. wylacz origina, i odpal go na nowo a potem pobierz bf4

watpie zeby pomoglo ale zawsze mozna sprobowac ;]

drugą opcją jest zmiana IP na PL przy pomocy VPN odpalenie origina i pobranie gry w polskiej wersji

do zmiany ip za pomoca VPN moze ci pomoc:

Hotspot Shield
SecurityKISS Tunnel
Spotflux
OpenVPN
VPN Gate Client
Expat Shield
http://www.vpnbook.com/ wymaga programu openvpn instrukcja:

tylko nie wiem czy, któryś z nich ma opcję zmiany IP na PL, wiem że ma takie opcje np.
one są płatne ale może jest w nich wersja DEMO i możesz na chwilę przetestować, sprawdź

jeśli pomimo wyżej wymienionych rad nadal pobierze się po EN to możesz po instalacji EN spróbować pogrzebać w rejestrze i zmienić z EN na PL

1.Win+R
2.Regedit
3.HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE/Wow6432Node/EA Games/Battlefield 4
4.Wartości GDFBinary, GDFBinry64 i Locale zmieniamy z en_US na pl_PL
xWsFV6j.png
tu są pakiety języków ale nie ma PL.

jeszcze możesz spróbować aby ktoś ci wysłał pliki gry z katalogu "C:\Program Files (x86)\Origin Games\Battlefield 4"

oczywiscie przed tym odinstalowac bf4 z origina, nastepnie go wylaczyc, wpakowac tam nowe pliki wersji PL BF4 i wlaczyc origina a nastepnie kliknac pobierz, i powinna sie zrobic synchronizacja, to ostatni pomysl jaki mi przychodzi do glowy :)

tylko pamietaj, zeby osoba ktora ci wysyla pliki gry spakowala je w rar zeby nie bylo bledow i zeby ta osoba miala te same pliki do tej wersj gry jaka ty masz, ja mam np premium wiec wszystko zajmuje 47gb..

zawsze jeszcze mozna podejrzec jakie pliki sa tutaj w languages paczkach

http://www.cjs-cdkeys.com/pages/How-to-change-Battlefield-4-Russian-or-Polish-into-English-%252d-language-pack-with-tutorial.html

i sprobowac zrobic PL language pack oraz przerobic fix do rejestru z eng na PL.

EDIT: no to juz wiemy jakie pliki ma spolszczenie :) moge ci wyslac jesli chcesz pisz na pw

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum Jest spolszczenie do BF4?   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...