Renegat69 Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 cześć wszystkim poszukuję spolszczenia do Space Rangers HD A War Apart na necie nigdzie nie mogę znaleść a ktoś może wie czy istniejeew. mogę spróbować i sam zrobić jakieś spolszczenie tylko nie wiem jak się nawet do tego zabrać jak by ktoś wiedziałto czy mógł by mi jakoś wytłumaczyćz góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milian Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Nie ma spolszczenia. Zrobić spolszczenie zwłaszcza do nowszych gier jest ciężko. Trzeba się na tym znać. Zmiana całej masy napisów to zajmuje bardzo dużo czasu. http://www.mpcforum.pl/forum/754-programowanie-gier/ W tym dziale możesz się zapytać jak samemu napisać spolszczenie, ale uprzedzam jeszcze raz zajmuje to bardzo dużo czasu. Może to zająć nawet 30h, ale to zależy od ilości napisów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Renegat69 Opublikowano 22 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 dzięki skoro tak mówisz to chyba nie będę porywał się z motyką na słońcewpadł mi pomysł do głowy że może wgrać spolszczenie do space rangers 2 bo to w sumie to samo tylko że troche polepszone i dodane parę rzeczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.