Ziółko. Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Witajcie, czy znalazłby się jakis dobrodusznik ktory skompletował by dla mnie paczke modów która zawierałaby:Celownik JIMBODamage IndicatorXVM config loretai (statystyki)Wskażniki pojazdów takie jak są w niezmodowanym wocie. Ikona pojazdu, chodzi o to żeby była domyślna nie z jakiegoś XVM bo mi laguje... https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTfMXQ_-MAl3RTnCmZ-rdj92vyilCgRYIN29OxNmieMnmcLqE15 Zoom Out/Przybliżanie Wynagrodze Likami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus323f Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Masz autoinstaller od aslaina. Odznacz na początku wszystko, poszukaj to co chcesz i masz aslain ma lepszego xvma (pokazuje rowniez statystyki czolgow. jakie bylo moje zdziwienie gdy czerwony mial 5 killi i gdy spojrzalem na jego srdnie kille na tym czolgu ktorym gral - 2.2 ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziółko. Opublikowano 24 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Masz autoinstaller od aslaina. Odznacz na początku wszystko, poszukaj to co chcesz i masz aslain ma lepszego xvma (pokazuje rowniez statystyki czolgow. jakie bylo moje zdziwienie gdy czerwony mial 5 killi i gdy spojrzalem na jego srdnie kille na tym czolgu ktorym gral - 2.2 ) Zapomniałem o aslainie, dziękuje Ci bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziółko. Opublikowano 24 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.