Lokiqz Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Witajcie mam pytanie mianowicie chodzi o to ze zastanawiam sie nad co lepsze, 2 razy w tygodniu sobie kupowac gemy by miec z 2 na tydzien czy lepiej poczekac troche dluzej i zaoszczedzic kase i kupic sobie gemy za 80 euro? i jeszcze taka sprawa bo ponoc najwyzszy nominal paysafecard to 300zl a obliczylem ze te 80gemow to 336 zl to daloby rade kupic jedna karte za 300 druga za 50 i wpisac je jedna po drugiej? i czy jak kupie na złotówki to zaliczy mi to jako euro? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
╰☆╮NeTsoN ™╰☆╮ Opublikowano 10 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Ja bym czekał i nie był taki wyryczy poczekaj spokojnie i wtedy zakup ,,Bo najlepiej gra się zespołowo,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adelos Opublikowano 10 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Polecam Ci poszukać gemy na allegro wychodzi taniej :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Polecam Ci poszukać gemy na allegro wychodzi taniej :P Ale mniej bezpiecznie :P Co do tego psc to możesz założyć konto myPaysafecard, na którym możesz przetrzymywać pieniądze np. wpłacisz 300 zł i 50 zł, na koncie będziesz mieć napisane, że masz 350. Oczywiście, z konta można przelewać do woli. ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiekex Opublikowano 10 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Ja bym kupował 2 razy w tygodniu i kupować tylko skiny które są przecenione o 50% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danio0o0 Opublikowano 28 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Dokładnie, można poczekać te parę tygodni.Ale jeśli ktoś ma parcie na szkło to wtedy wyda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.