Skocz do zawartości
  • 0

Problemy z kompem ciąg dalszy.

DesoPL

Pytanie

Krótko i na temat.

Czasami gdy gram w coś itp. W kompie jest takie pojedyncze pik pik kilku sekundowe, ale to mniejszy problem.

Większy to ten, że gdy robię alt + tab często podczas gry, komp po prostu się wyłącza, a odpalenie go zajmuje kilka minut.

Z tego co mi mówili znajomi w realu, to może być od pamięci RAM. Możliwe? Mam 3.50GB ram ale to już dość stara kostka.

5 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Ten pik pik dochodzi z komputera, ale nie zbyt często. Jest w momencie jak lekko stuknę nogą lub coś, albo w losowych momentach. To pik pik jest w miejscu gdzie mam podłączone DVD itp.

A to różnie jest z tym wyłączaniem się kompa, ponieważ raz to w Lolu, Borderlands etc. Więc ciężko określić.

AMD Althon 7850 Dual-Core 2.81 GHZ.

3.50 GB ram. (Jak podkreśliłem, to dość stary ram)

Nvidia Geforce 9500GT 512 ram.

Popatrz na moją sygnaturę - masz takie przykład, jak powinna wyglądać pełna specyfikacja PC. Zapraszam do poradnika: Jak sprawdzić jakie się ma podzespoły.

Prosiłem też o screen z programu HWMonitor - być może coś się przegrzewa.

Skoro po lekkim stuknięciu w obudowę PC się wyłącza, to sprawdź, czy wszystko jest dobrze zamontowane, czy śrubki są dokręcone, itd. I na przyszłość, nie uderzaj swojego PC. ;)

ㅈㅈ.

Zacytuję samego siebie, bo nie chce mi się ponownie pisać tego samego zdania.

Popatrz na moją sygnaturę - masz takie przykład, jak powinna wyglądać pełna specyfikacja PC. Zapraszam do poradnika: Jak sprawdzić jakie się ma podzespoły.

Prosiłem też o screen z programu HWMonitor - być może coś się przegrzewa.

ㅈㅈ.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum Problemy z kompem ciąg dalszy.   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...