Gość Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Witam. Wczoraj spokojnie wyłączyłem komputer w Menu Start używając "Zamknij", zainstalowało pięknie aktualizacje i się wyłączył. Dziś rano włączam komputer a tu co ? System padł. Sam z siebie. Co może być przyczyną. Specyfikacje: Plyta główna: ASUS P5E-VM SE Procesor: Intel Core 2 Duo CPU E6750 @ 2.66 GHz RAM: 3 GB DDR Karta Graficzna: Nvidia GeForce 9600 GT Zasilacz: ATX 500W (Było zmieniane: procek, karta graficzna) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Marshall. Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Jak system się nie chce włączyć normalnie to spróbuj w trybie awaryjnym. Jak to nie pomoże to pozostaje reinstalacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Tryb awaryjny też nie działa. :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michoł3 Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Podłącz dysk do innego komputera i sprbuj zainstalować poprzednie pliki Maksymalnie 5 linii w sygnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Mam dysk ale nie chce się na nim system instalować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Gość
Witam.
Wczoraj spokojnie wyłączyłem komputer w Menu Start używając "Zamknij", zainstalowało pięknie aktualizacje i się wyłączył. Dziś rano włączam komputer a tu co ? System padł. Sam z siebie. Co może być przyczyną. Specyfikacje:
Plyta główna: ASUS P5E-VM SE
Procesor: Intel Core 2 Duo CPU E6750 @ 2.66 GHz
RAM: 3 GB DDR
Karta Graficzna: Nvidia GeForce 9600 GT
Zasilacz: ATX 500W
(Było zmieniane: procek, karta graficzna)
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.