Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mecz VP vs Dignitas z dnia 21.10.2014

19patryk97

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ciekawi mnie mecz, który odbył się 21.10.2014r. pomiędzy VP vs Dignitas.

Było 1-0 w mapach dla VP, druga mapa się nie odbyła ( problemy po stronie Dignitas ).

Pisze aktualnie: 10 hours from now Rule №12

O co chodzi z tymi zasadami (rules) ?

Postawiłem na VP i widzę, że posiadam możliwość zmiany teamu.

Czy jest to sprawiedliwe jeżeli się wie, o wyniku 1-0 dla VP (pewnie swój bet zmieni trochę ludzi, którzy postawili na Digni ) ?

Czy rozpoczynają oni mecz od nowa?

Jak to jest ?

Licze na Like !

Masz jakieś pytanie? Napisz mi na PW.

Opublikowano

Rule no12 znaczy, ze jezeli w ciagu 80h nie dokoncza meczu to oddadza skiny, mecz nie bedzie od nowa i VP bedzie mialo 1-0 w mapach, wpisz w google csgolounge rule no12 i chyba w pierwszym linku beda zasady opisane

Opublikowano

Jest opcja zmiany teamu ale pewnie sie nie da zmienic tak jak ostatnio przy innym meczu.

Pasza na streamie w nocy mowil ze dzis graja z dignitas.

Opublikowano

Dla mnie to wszystko jest popierdo*lne że tk to kulturalnie powiem :).

Mecz z 20.10 1-1 w mapach, diginitas ma ddosy - GRAMY DALEJ Ez win Diginitas 

Mecz z 21.10 1:0 w mapach, virtusi mają ddosy - mecz przełożony.

Dlaczego nie było tak w pierwszym meczu? Skoro grają dwie te same drużyny nawet są takie same mapy zasady w meczach powinny być takie same a nie że w 1 meczu  gramy a 2 już przekładamy. Chore :).

Drogi Moderatorze, za nim ponownie usuniesz moją sygnaturę daj mi znać za co, bo tak się nie robi :).

Bish_holo.gif

Opublikowano

Zasady masz tutaj: http://csgolounge.com/rules

A 12 zasada to:

If a match has been postponed, once it has started, for more than 80 hours - the bet will be closed and the items will then be returned to their owners, regardless of the score.
However, if a match that has started has been postponed for less than 80 hours the bet may be locked until the match has finished.
If the match is then postponed again, to past the initial 80hour threshold, the items will be returned.
If the match is postponed for less than 80 hours and then postponed again, once it has started again, the items may be locked for up to another 80hours.

Opublikowano

Dla mnie to wszystko jest popierdo*lne że tk to kulturalnie powiem :).

Mecz z 20.10 1-1 w mapach, diginitas ma ddosy - GRAMY DALEJ Ez win Diginitas 

Mecz z 21.10 1:0 w mapach, virtusi mają ddosy - mecz przełożony.

Dlaczego nie było tak w pierwszym meczu? Skoro grają dwie te same drużyny nawet są takie same mapy zasady w meczach powinny być takie same a nie że w 1 meczu  gramy a 2 już przekładamy. Chore :).

W tedy 90% meczy by się nie odbywała. Więc z niektórych meczy po prostu trzeba zrezygnować. Ale za to na lanie (np. IEM) się odwdzięczą.

graphic.png
Opublikowano

W tedy 90% meczy by się nie odbywała. Więc z niektórych meczy po prostu trzeba zrezygnować. Ale za to na lanie (np. IEM) się odwdzięczą.

"z niektórych". Toć to jest kompletnie bez sensu, skoro identyczny mecz pierw grają potem nie to gdzie tu jest sens? Logika akurat tej sprawy rozj*bała na łopatki. 

Drogi Moderatorze, za nim ponownie usuniesz moją sygnaturę daj mi znać za co, bo tak się nie robi :).

Bish_holo.gif

Opublikowano

Ciekawi mnie mecz, który odbył się 21.10.2014r. pomiędzy VP vs Dignitas.

Było 1-0 w mapach dla VP, druga mapa się nie odbyła ( problemy po stronie Dignitas ).

Pisze aktualnie: 10 hours from now Rule №12

O co chodzi z tymi zasadami (rules) ?

Postawiłem na VP i widzę, że posiadam możliwość zmiany teamu.

Czy jest to sprawiedliwe jeżeli się wie, o wyniku 1-0 dla VP (pewnie swój bet zmieni trochę ludzi, którzy postawili na Digni ) ?

Czy rozpoczynają oni mecz od nowa?

Jak to jest ?

Nie nie rozpoczną meczu od nowa, mecz został rozegrany potajemnie, aby ukryć się przed DDoSem, a VP wygrał drugą mapę Mirage bodajże 16-6, a cały mecz skończył się 2-0 na korzyść VP.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...