thewer Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 BoL nie injectuje mi od wczoraj do gry, czym to może być spowodowane? Life < League of Legends Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zarax Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Miałeś update? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beornottobe. Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Spróbuj pobrać go na nowo ze strony producenta. Chyba że Gra miała Upadate to będziesz musiał czekać. "Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. " "Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thewer Opublikowano 22 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Ja wczoraj dopiero pobrałem BoL'a i nie injectuje, a był mini patch, więc muszę czekać? Life < League of Legends Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koder1223 Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Mi również się nie injectuje .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszor2k Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Był Patch ... Milunia ! życiem Kubi Producentem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thewer Opublikowano 22 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Ludzie piszą, że im działa, więc o co chodzi? Działa dla free, czy nie? Life < League of Legends Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EsKaCz Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Dla free musisz czekać tydzień B| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.