SkilLou Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Witam, dziś chciałem sobie pograć w lola, ponieważ od dłuższego czasu nie grałem odpalam launcher i jest aktualizacja tam 500 mb to ściągam po upływie tej minuty ściągneło się te 50-60 mb i launcher zawiesił mi komputer, próbowałem reinstal/repair oraz resetowałem komputer i od nowa lecz to nic nie dało. Proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordeVasto Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Zawiesił komputer? W jakim sensie. Nic nie mogłeś na nim robić? A może zaciął się tak, że nawet myszka nie reagowała? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkilLou Opublikowano 22 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Nawet myszka nie reagowała i taki dzwięk zacięty jak to wzwykle w zawiechach jest, skanowałem wiele razy kompa, cleaonowałem czyściłem rejestry itp, nic z tego ciągle to samo . A tak mnie korci żeby sobie pyknąć ;p. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkilLou Opublikowano 22 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Fak, jest kolejny problem, jak chcę zmienić hasło na koncie to nie przychodzi mi kod potrzebny do zmiany wysyłany na pocztę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.