AdiFromKorea Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Siemanko, proszę o pomoc za niedługo kończe szkołe no i ze moj ojciec jest strasznie wymagajacy chce zebym napisal program ktory jest do przeliczen czyli tak jak by kalkulator ale mniej zlozony ma ktos moze taki program moze byc strasznie slaob dopracowany ale po prostu nie znam sie na tym z gory bardzo dziekuje. Why don't presidents fight the war?Why do they always send the poor? System of a down - B.Y.O.B "2005" Pomogłem ? - daj [+] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
9Jarek9 Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Powiedz ojcu że się na tym nie znasz i nie potrafisz tego zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdiFromKorea Opublikowano 21 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 ale moj ojciec skonczyl jakas ta szkole matematyczna jest bardzo wymagajacy ma ktos moze jakis program np takie cos - http://www.losowe.pl/liczba ile jest % ze wylosuje lidzbe 1 z 50 lidzb @ mógł by ktoś mi powiedziec chociaz jak to sie nazywa w matematyce jak wyliczasz ile masz % ze wylosujesz lidzbe 4 z np 100? Why don't presidents fight the war?Why do they always send the poor? System of a down - B.Y.O.B "2005" Pomogłem ? - daj [+] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norczan Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Z pytaniem jak to zrobić przekieruje Cię do działów: C++, Asembler, Delphi lub AutoIT lub Inne języki programowania Tam doradzą Ci jak coś takiego zrobić. Ten temat tam przeniosę. PS. Powal starego na kolana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krulcelulozy2 Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 ale moj ojciec skonczyl jakas ta szkole matematyczna jest bardzo wymagajacy ma ktos moze jakis program np takie cos - http://www.losowe.pl/liczba ile jest % ze wylosuje lidzbe 1 z 50 lidzb @ mógł by ktoś mi powiedziec chociaz jak to sie nazywa w matematyce jak wyliczasz ile masz % ze wylosujesz lidzbe 4 z np 100? rachunek prawdopodobieństwa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.