Kilower Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Moze to zabrzmiec niedorzecznie ale coz ... Znajomy byl u mnie w domu , Mam na Poczcie i reszcie pozapisywane hasla . ID do konta bylo wpisane w Lolu wiec je znal , Tak samo e-maila . Wyszedlem na chwile doslownie 10/15min mnie nie bylo przy nim , A on zmienil mi haslo i e-maila do konta Zrobil to dla beki ale teraz bede musial sie z nim tydzien uzerac zeby mi haslo podal razem z e-mailem . Jakos za specjalne mnie to nie boli , Bo akurat byl wpisany tylko smurf . Ale mozna cos z tym zrobic ? Probuje mnie podku9wic faktem ze gra z mojego konta razem z nami normale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
double. Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Jak ladowales tam jakieś rp to wyślij Riotowi potwierdzenie zapłaty lub z maila zdjęcie wiadomości o utworzeniu konta i Ci to konto zwrócą. Metin2 prywatne serwery - Makarov i Double. Metin2 PL - R3Double (Diumar) NBA2k15 - double double. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymico Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 https://support.leagueoflegends.com/entries/459724-Odzyskiwanie-konta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spociuś Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 "Ale czy można coś z tym zrobić?" I ty będziesz się z nim użerał? Lepa na pysk, rogalem w splot słoneczny, gonga w kark. Możesz go jeszcze do ściany docisnąć. Do wyboru, do koloru. ( Oczywiscie jezeli ładna prośba nie poskutkuje.) Ew. Możesz jeszcze ( jeżeli chodzicie do szkoły ) zapierdzielić mu buty na WF, piórnik czy inny syf i dobrze schować. Co się bedziesz użerał ze sku*wysynem. DZISIAJ SMURF, A JUTRO MAIN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilower Opublikowano 22 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 "Ale czy można coś z tym zrobić?" I ty będziesz się z nim użerał? Lepa na pysk, rogalem w splot słoneczny, gonga w kark. Możesz go jeszcze do ściany docisnąć. Do wyboru, do koloru. ( Oczywiscie jezeli ładna prośba nie poskutkuje.) Ew. Możesz jeszcze ( jeżeli chodzicie do szkoły ) zapierdzielić mu buty na WF, piórnik czy inny syf i dobrze schować. Co się bedziesz użerał ze sku*wysynem. DZISIAJ SMURF, A JUTRO MAIN Jezu chryste to tylko Troll , A to tylko glupia gra . Sam bym go tak powkurzal troche wiec nie widze w tym najmniejszego problemu . Dzieki szymcio , Do zamkniecia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.