Nempik7 Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Siemka, złożyłem po raz pierwszy w swoim życiu komputer. Nie wiem czy jest jakiś kompatybilny/spójny i czy w ogóle odpali dlatego oddaje go w Wasze ręce, oceńcie i poprawcie tak żeby kupić jak najlepszy za tą samą lub niższą cenę. Link: http://www.morele.net/inventory/info/R3nlFE/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michoł3 Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Kompatybilny ale chcesz wydać aż 2.7k za jakiegoś kompa co najwyżej pograsz na nim w bfa na średnich ? oraz 2zasilacze;__; Zmień obudowe na zalman z1/z3 Grafike na 280x (z allegro bo na morelach droga) procesor na 4590/70 myche na a4tech lub na ozone Klawiaturkę też lepiej weź jaką polecaną. Zasilacz weź500w firmowy (a nie jak ty jeden który się spali a 2 który będzie słaby w tym budżecie) Maksymalnie 5 linii w sygnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nempik7 Opublikowano 22 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 To mógłbyś mi zrobić taki gotowy koszyk na morele z jak najlepszym kompem za ten hajs? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.